WhatsApp tulossa myös iPadille?

Suosittu pikaviestintäsovellus ja Facebookin omistama WhatsApp on todennäköisesti tulossa myös iPadille, sillä WhatsAppin uudesta työpöytäversiosta on viitteitä WhatsApp for iPad -versiosta, jota parhaillaan kokeillaan testiversiossa Windows -käyttäjille?

WhatsAppin tulosta on ensimmäisenä twiitannut WABetaInfo kertoo, että WhatsApp Desktop 0.2.6968 versio viittaisi myös iPadin sovellukseen. WhatsApp työpöytäversion sanotaan sisältävän viittauksia ”Tablet-iOS” -versioon, joka nyt lähinnä yksinkertaisesti tarkoittaa Applen iPadia.

WhatsApp on saanut hiljattain uusia ominaisuuksia, kuten ”poista kaikilta”, jonka vuoksi yli miljardi sovelluksen käyttäjää voi peruuttaa viestinsä jos lähettävät esimerkiksi vahingossa väärälle henkilölle tai ryhmälle.

Kuitenkin uusien ominaisuuksien käyttäminen vaatii käyttäjiltä kuin vastaanottajalta, että käytössä on WhatsAppista on uusin versio. Viestin poistaminen pitää tehdä alle 7 minuutin, jotta toiminto onnistuu. iPhonella, paina hetken aikaa viestin ja näytölle ilmestyy poista/roskakori-kuvakkeet.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.