Applen iPhone 6s Plussan akku aiheutti vaaratilanteen Zürichin Apple Storessa

Apple Store Zürich, jossa iPhonen akku kärähti.

Apple-kaupassa Sveitsissä, Zürichissä on kerrottu olevan vaaratilanne, kun työntekijä oli suorittamassa akun vaihtoa Applen iPhone 6s Plussaan. Ilmeisesti Applen työntekijä oli poistamassa akkua ja se alkoi savuamaan. Todennäköisesti akku oli jo vioittui jonkun iskun seurauksena, mutta tarkempaa tietoa tässä vaiheessa ei ole mikä aiheutti akun rikkoutumisen.

Onni onnettomuudessa, onneksi vältyttiin suuremmilta vahingoilta. Applen puhelinta huoltanut työntekijä sai kuitenkin lieviä palovammoja, ja ilmeisesti lisäksi seitsemän muuta savua hengittäneet ihmiset saatiin hoidettua paikan päällä. Kaupasta jouduttiin poistamaan noin 50 asiakasta ja Applen työntekijöitä. Paikalle saatiin hyvin nopeasti poliisi, palokunta sekä useita ambulansseja.

Poliisin kiitteli Applen työntekijä, joka reagoi nopeasti suihkuttamalla kvartsihiekkaa puhelimen päälle ja kääntämällä ilmanvaihdon täysille, jotta savu saataisiin käännettyä pois kaupan tiloista.

Viime aikoina Apple on noussut hyvinkin paljon otsikoihin iPhonen akkujen takia. Yhtiö on myöntänyt hidastavansa tarkoituksella, mutta vain hetkellisesti. Asiasta nousi suuri kohu, jonka seurauksena Apple joutui laskemaan reilusti akunvaihtojen hintaa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *