Applen julkaisi ensimmäiset Youtube-videot HomePodista

Apple on julkaisut ensimmäisen HomePod YouTube-videon virallisella kanavallaan, jotka ovat nimeltään Bass, Beat Distortion ja Equalizer.

Neljä eri videoleikettä, jotka kestävät noin 15 sekuntia näyttävät animoituna kuinka todellisuudessa HomePod näkyy vain lyhyinä vilkkumisena. Apple kertoo, että HomePod on saatavilla Yhdysvalloissa, Iso-Britaniassa ja Australiassa 9. helmikuuta lähtien.

Mainokset keskittyvät muutamiin kappaleisiin, mukaan luettuna ovat muun muassa ”Is not I by, DNA:n artistit Kendrick Lamar, Holy Water by Hembree ja All Night by Big Boi”.

Apple on ensisijaisesti asettanut HomePodin -älykaiuttimeksi, jonka avulla voidaan ohjata Apple Music -sovellusta, lisäksi sisäänrakennetulla Sirillä käyttäjät voivat lähettää viestejä, toistaa podcasteja, tarkistaa uutisia ja säätä, hallita HomeKit-sovelluksia ja suorittaa muita tehtäviä ilman Phonea.

HomePod-kaiutinta ohjataan Applen A8 -sirulla mikä tekee siitä tehokkaamman kuin kilpailijoiden valmistamat älykaiuttimet. HomePod osaa analysoida huoneen älykkäästi ja sopeutua siihen parhaalla mahdollisella äänellä.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *