MacBooster 6 – Macin järjestelmätyökalu

IObitin MacBooster 6. Kuva: OmenaBlogi

IObitin kehittelemä MacBooster 6 on helppokäyttöinen, mutta tehokas järjestelmätyökalu Macin ylläpitämiseksi ja suojaamiseksi. Sovelluksen avulla se parantaa hitaampia järjestelmiä vapauttamalla tilaa kiintolevyltä, poistamaan turhat sovellukset, poistaa virukset ja haittaohjelman sekä korjaa muut järjestelmän ongelman yhdellä napin klikkauksella.

MacBooster 6 tarjoaa useita pieniä työkaluja Macin puhdistamiseen ja optimointiin. Uninstaller auttaa poistamaan nopeasti ja tehokkaasti turhat sovellukset. Muut työkalut auttavat vapauttamaan muistia, optimoimaan käynnistysaikoja, suojaamaan yksityisyyttä, löytämään ja poistamaan suuria päällekkäisiä tiedostoja ja valokuvia.

Mikä MacBooster on?

Uusin kuudes versio MacBoosterista suojaa Mac-tietokoneen reaaliaikaisesti poistamalla haittaohjelmat ja virukset. Puhdistaa roskakorista sinne laitetut tiedostot. Paranna Mac-järjestelmän suorituskykyä muutamalla apuohjelmalla.

MacBooster – ominaisuudet

MacBooster yhdistää tehokkaasti eri toiminnot yhdeksi sovellukseksi, kuten sen voisi kuvailla olevan ”All-in-One”-konseptilla. Kaikki ominaisuudet kuuluvat näihin neljään eri ryhmään: System Risks, Cleaner, Booster ja Tools.

System Junk: Huolehtii macOS-käyttöjärjestelmän ja kolmannen osapuolien sovellusten syntymistä tarpeettomista tiedostoista. Nopea skannaus antaa näkymän kuinka paljon tilaa käytetään eri tiedostoillla. Poistaminen tapahtuu klikkaamalla Puhdista-painiketta.

Virus & Malware Scan: Etsii ja poistaa kaikenlaisia viruksia ja uhkia haitallisilta hyökkäyksiltä. Voit lähettää epäilyttäviä tiedostoja suoraan IObit-tiimille analysoitavaksi. 

Privacy Protection: Tallennetaan turvallisesti Safari -ja Chrome-selaimen tietosuojatiedostot, muun muassa evästeet, tallennetut salasanat, selaushistoria, lataukset ja monia muita.

Uninstaller: Näyttää kaikki Macille asennetut sovellukset ja voit poistaa turhat joita et tarvitse. Yhden sovelluksen sijasta voidaan valita useita tiedostoja ja poistaa ne samanaikaisesti.

Large Files Cleaner: Auttaa paikallistamaan, katselemaan ja poistamaan tiedostoja, kansioita ja sovelluksia, jotka vievät paljon levytilaa. Voit lajitella koon, nimen, lajin tai viimeisen käytetyn päivämäärän mukaan.

Startup Optimization: Luettelee kaikki kirjautumistiedot, jotka käynnistetään automaattisesti kun Mac käynnistyy.

Duplicater Finder: Etsii ja poistaa Macissa samanlaiset tiedostot. Älykäs tarkistus ja Smart Clean -toiminto säästää aikaa, jonka avulla voidaan tunnistaa kopioiden määrä.

Photo Sweeper: Loistava työkalu samanlaisten kuvien poistamiseen, joka poistaa turvallisesti kopiot levyltä. Voit verrata kuvien kopioita ennen niiden poistamista.

Mikä on MacBooster mini?

Se on melkein kuin MacBoosterin valikko, jossa on B-kirjaimella varustettu logo, joka näkyy Macin valikkorivillä. Yksinkertaisesti sanottuna se tarjoaa nopean pääsyn Mac-tietokoneen tapahtumiin ja puhdistaa turhia tiedostoja, vapauttaa muistia tai tyhjentää roskakorin.

Onko MacBooster ostamisen arvoinen?

Sovellus tekee mitä se lupaa ja voit todellakin säästää levytilaa poistamalla tarpeettomat tiedostot. Kuitenkin lähes samat MacBoosterin tarjoamat ominaisuudet löytyvät muualta, joko sisäänrakennetuista Mac-apuohjelmista tai kolmannen osapuolen sovelluksista, jotka ovat maksuttomia.

Hinta

Toista asiaa, jota harkitsin on sen hinta. MacBoosterin kerta lisenssi yhdelle Mac-tietokoneelle maksaa 39,95 dollaria. Standard -lisenssi kolmelle Macille maksaa 59,95 dollaria ja Premium -lisenssi viidelle Macille 89,95 dollaria.

kts. kuva alla. Klikkaa kuvat isommaksi

IObit - MacBooster 6

$39,95
9.5

ASENNUS

10.0/10

TOIMIVUUS

9.9/10

SKANNAUS NOPEUS

9.9/10

YLEINEN TEHOKKUUS

9.0/10

RESURSSIN KULUTUS

9.9/10

RAHAN ARVOINEN

8.5/10

Plussat

  • Helppo asentaa
  • Helppokäyttöinen liitäntä
  • Hyvä malware-skanneri
  • Hyvät työkalut
  • Sovelluksen nollausominaisuus
  • MacBooster mini valikko

Miinukset

  • Ei reaaliaikaista suojausta
  • Virheellinen virustentorjunta
  • Erikoiset hälytykset

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *