Seuraavan sukupolven iPhone X -mallissa 4 gigatavua RAM-muistia

Apple odottaa julkistavansa ainakin kaksi uutta iPhone-mallia tänä vuonna, ja yksi niistä todennäköisesti on päivitetty versio iPhonesta X:stä.

KGI Securitiesin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo uskoo, että 5,8-tuumainen malli, joka julkaistaan vuonna 2018 on todennäköisesti suoraan iPhone X: n seuraaja, lisäksi se saa mahdollisesti 4 gigatavua RAM-muistia. Sama päivitys odotetaan tapahtuvan myös 6,5-tuumaisella iPhone X Plus -malliin.

Tässä vaiheessa iPhone X käyttää vain 3 gigatavua muistia, mutta kuten iOS-laitteiden tapauksessa, Apple panostaa voimakkaasti ohjelmistojen optimointiin laitteidensa suorituskyvyn parantamiseksi. Androidissa on tyypillisesti 4 gigatavua tai 6 gigatavua.

Jos vertaa tavalliseen 5,8-tuuman iPhone X:n julkistamiseen tänä vuonna Plus -kokoinen malli tuo mukanaan huomattavan akun päivityksen. Akun odotetaan olevan vähintään 25 prosenttia suurempi ja kapasiteetti voi olla jopa 3400 milliampeeria.

On sanomattakin selvää, että nämä ovat vain huhuja ja tiettyä skeptisyyttä suositellaan, vaikka Kuo on aiemmin osoittautunut melko tarkaksi useimmissa hänen Applen ennusteissaan.

IPhoneen perustuvien kahden iPhonen mallin lisäksi Apple odottaa myös julkaisevan edullisemman 6,1 tuuman laitteen, joka käyttää LCD -näyttöä AMOLED-näytön sijaan, jossa ei ole kehittyneempiä toimintoja, kuten 3D Touch.

Apple pyrkii siksi tekemään uusimman sukupolven iPhone -malleja useammille ostajille, koska iPhone X: n korkean hintatason katsotaan olevan yksi tärkeimmistä syistä siihen, että osaa asiakkaista joutui pohtimaan laitteen hankintaa tänä vuonna.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *