CloudMounter 3.1

Eltima Softwaren kehittelemä CloudMounter for Mac on apuohjelma, joka on luotettava erilaisten pilvitallentimien ja web-palvelimien asentamiseen paikalliseksi asemaksi. CloudMounter on sovellus joka ei käytä yhtään Macin levytilaa eikä synkronoi paikallista tietoa tileiltä, itse asiassa sovellus kiinnittyy tietokoneesi kuten ulkoiset kiintolevyt. 

Sovelluksen avulla voi kopioida, siirtää, ladata ja lähettää tiedostoja pilvipalvelimiin esimerkiksi suoraan työpöydältä. Yksinkertaisesti CloudMounter -sovelluksen avulla käyttäjä pääsee siirtämään suoraan omasta Macista tiedostoja omalle pilvitililleen ilman uudelleen kirjautumista. 

CloudMounter integroituu Finderiin, mikä tekee siitä osan paikallisesta tiedostojärjestelmän. Salaus on osa Finders-valikkoa, ja animoitavat kuvakkeet kertovat tiedoston tilasta.

CloudMounter -sovellus ei tallenna sisäänkirjautumistietoja. Pääsy pilvipalveluihin suoritetaan ohjelmarajapintojen (API:n) välityksellä ja FTP/WebDAV:n salasanat pidetään turvallisesti Mac OS X:n avainketjussa, joka lähetään palvelimiin SSL-salattujen kanavien kautta.

Voit yhdistää esimerkiksi seuraavat, kuten Microsoft OneDrive, Google Drive, Amazon S3, Dropbox, FTP– ja WebDav-palvelimet, ikään kuin ne olisivat asennettuna.

Pilvipalvelut työpöydällä

CloudMounter luo työpöydällesi nopean pääsyn pilvipalveluihin ilman uudelleen kirjautumista. Asenna työpöydälle useita palveluja muun muassa Dropbox, Google Drive ja Microsoft OneDrive.

Dropbox-tili

Voit asentaa Dropbox-tilejä kiinteäksi asemaksi työpöydälle asentamatta niitä tietokoneelle. CloudMounterin avulla voit ladata tiedostoja Dropboxiin, aivan kuten siirrät niitä Finderissa olevaan paikalliseen kansioon.

OS X WebDAV- ja Amazon S3 -selain

Säilytä minkä tahansa kokoinen tiedosto Amazon S3: n tai WebDAV-palvelimella ja ota ne helposti käyttöön CloudMounterin avulla.

Amazon S3 -tiedostonhallinta

CloudMounter tuo työsi Amazon S3 -varaston kanssa seuraavalle tasolle. On helppo asentaa suosikki turvallinen verkkotallennustasi Maciin siirrettäväksi levyltä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kätevästi hallita tietoja Amazon S3 -tilillesi, valitsemalla liittymällä Amazonin koko tiliin tai valitsemalla S3 valitut kauhat. CloudMounter tukee kaikkia AWS-alueita, mukaan lukien EU (Frankfurt) ja Aasian ja Tyynenmeren alue (Soul).

FTP / SFTP / FTPS-asiakas

Asenna FTP- ja SFTP-palvelimet asemaan ja hallitse verkkotiedostoja ikään kuin ne tallennettaisiin tietokoneellesi, mutta käyttäen CloudMounteria. Sovellus tallentaa turvallisesti kaikki palvelimen asetukset ja salasanat säilytetään turvassa Keychainissa.

FTP-yhteys

Liitä web-palvelimiin tavallisten tai suojattujen FTP-protokollien avulla, karttaa FTP paikalliseksi kansioksi Finderissa ja käytä verkkotiedostoja paikallisina – katsele, poista, luo sekä lataa tiedostoja etäpalvelimelta. CloudMounterin avulla voit katsella verkkosivuston tai tiedostopalvelimen koko tiedostorakennetta.

Turvallinen pilvitallennus

CloudMounter pitää pilvisi kaikki tiedostot täysin suojattuna. Salaa Google Drive, Dropbox, OneDrive, Amazon S3 sekä tiedostot FTP / WebDAV-palvelimilla.

CLOUDMOUNTER 3.1

44,77 €
9.7

ASENNUKSEN HELPPOUS

10.0/10

LIITÄNNÄN ASETUKSET

9.9/10

SALAUS

9.9/10

HELPPO KÄYTTÖLIITTYMÄ

9.0/10

ILMAINEN VERSIO

9.9/10

Plussat

  • Yhteyden asetukset
  • Yhteyden muodostaminen
  • Salaus
  • Finderin integrointi
  • Helppo liitäntä
  • Ilmainen versio

Miinukset

  • Pienoiskuvien näyttäminen

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *