Näin avaat ilmoituskeskuksen iPhone X:ssä

Applen iPhone X:n näytössä olevaa lovea on jossain tapauksessa moitittu, se saattaa olla ehkä vähän kiireessä toteutettu. Kuitenkin jotkut iPhone X:n käyttäjistä pitävät sitä taas positiivisena uutuutena, koska se erottautuu muista puhelimin valmistajista tai ainakin niistä jotka sitä yrittävät jäljitellä.

iPhone X:ssä lovi voi olla silmään pistävä, mutta siinä on myös pieni komplikaatio. Muissa iPhonen malleissa käyttäjät pyyhkäisevät alhaalta ylös, yleensä keskeltä avaamaan ilmoituskeskuksen. Tätä et voi kuitenkaan tehdä sitä iPhone X:ssä, koska keskellä on juuri tämä lovi, joka ei tunnista minkäänlaisia eleitä.

iPhonessa lovi jakaa näytön kahteen osaan, oikeaan ja vasempaan paneeliin. Jos haluat ilmoituskeskuksen, on pyyhkäistävä ylhäältä vasemmalta, jos taas pyyhkäiset ylhäältä oikealta, se avaa ohjauskeskuksen.

Lovi saattaa vaikuttaa design-tyyppiseltä ratkaisulta, jonka Apple joutui tekemään. Jotkut jopa spekuloivat, että lovi on merkki siitä että Apple luopui siitä jo suunnittelu vaiheessa, jotta yhtiö voisi luottaa brändin voimaan.

Kuinka taas iOS toimii iPhone X:ssä. Lovi ei ole ehkä se kaikkein näyttävin muotoiluelementti eikä kaikkein tärkein asia, jonka Apple on tuottanut mutta yritys on tehnyt iOS 11-käyttöjärjestelmästä sellaisen, että se sopii siihen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *