Video: Applen iPhone 7-mallin tallennustila päivitettiin 512 gigatavuun

Kuva: YouTube, Federico Cerva

Oletko koskaan ajatellut, että kunpa voisin ostaa Applen verkkokaupasta iPhone 7, jossa olisi yhtä paljon tallennustilaa kuin iPad Pro-malleissa.

Apple ei usko, että olisi olemassa sellainen käyttäjäkunta, että kyseinen 512 gigatavun tallennustilaa käytettäisiin iPhonessa, josta käyttäjän täytyy vielä maksaa maltaita.

Ensinnäkin prosessiin tarvitaan laitteita ja tietämystä ja miettivä tarkkaan onko tämä edes kovinkaan järkevää. Tämä on erityisen tärkeää, koska muutosprosessi todella tarkoittaa NAND -muistisirun poistamisesta iPhone 7:stä ja asentamisen manuaalisesti uudella moduulilla, jossa on suuri 512 gigatavun tallennustila.

Kuva: Union Repair

Itse prosessiin kuuluu virallisten komponenttien poistamista ja uudelleen juottamista, että uusi siru saadaan paikalleen. Tarvitaan myös paljon työkaluja, joita monellekaan käyttäjällä ei löydy työkalupakistaan. On muistettava, että tämä prosessi mitätöi välittömästi iPhone 7: takuun, joten onko tässä mitään järkeä?

Kuitenkin tällä alla olevalla YouTube-videolla Federico Cervan päätti päivittää Applen iPhone 7-mallin 512 gigatavun tallennustilaan, ja onnistui myös siinä. Cervan kysyi videolla Applen henkilökunnalta onko teillä saatavilla iPhone 7 512 gigatavun tallennustilalla, johon he vastasivat että ei ole sellaista iPhone 7-mallia ei ole olemassakaan, johon Caravan vastasi että nyt on.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.