Google-sovellus sai uusia päivityksiä

Hakukonejätti Google ilmoitti maanantaina päivittäneensä Google-sovelluksensa Applen iOS-laitteille, joka tuo uusia ominaisuuksia sekä erilaisia parannuksia.

Ensimmäinen ominaisuus, josta monet Apple-fanit pitävät on Viestit-sovellus, jolloin iOS-laitteiden käyttäjät voivat etsiä ravintoloita ja videoita verkosta, jakaa haetun paikan mukaan sekä jakaa suosikkipaikan yksinkertaisella kostetuksella, joko ”Food” tai ”Lähellä” -kuvakkeita käyttämällä, tai jakaa vaikka GIF-tiedostoja ystävien kanssa uuden GIF-hakutilan avulla.

“Haluatko tutkia uuden ravintolan ennen jakamista ystäviesi kanssa? Kosketa ravintolakorttia ja viemme sinut Googlen hakusivulle, jossa voit etsiä vilkkaimmat ajat sekä menut ja arvostelut. GIF-hakutila, ja voit löytää ja jakaa “hyvää syntymäpäivää” GIF “, uutisoi Googlen tuotepäällikkö Khanh Le.

iPad-käyttäjät voivat nyt vetää ja pudottaa linkkejä, kuvia ja tekstiä.

Kuten jo tiedetään, että Apple esitteli iOS 11-käyttöjärjestelmästä vedä ja pudota- ominaisuuden, joka tukee vain iPad-laitteita. Nyt Google on hyödyntänyt tätä toimintoa ja käytti sitä Google-sovelluksessaan, jolloin iPad-käyttäjät voivat helposti ja nopeasti vetää ja pudottaa kuvia, linkkejä tai tekstiä missä tahansa asennetusta iOS-sovelluksesta sekä Googlen sovelluksesta.

Lisäksi Google-sovellus näyttää nyt ehdotuksia asiaan liittyvälle sisällölle missä tahansa iPhonessa, kuten Safarissa, asennetussa verkkoselaimessa. Uusien Viestit-ominaisuuksien käyttämiseksi tarvitsee vain koskettaa Viestit-sovellusten vetoketjun näköistä Googlen sovelluskuvaketta, mutta ei sen jälkeen, kun olet päivittänyt Google-sovelluksen uusimpaan versioon, joka on nyt ladattavissa App Storesta.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.