Edullisempi 9,7 tuumainen iPad tukee luultavasti Apple Penciliä

Tunnettu Apple-tietäjä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo on julkaisut uuden raportin, joka ennustaa että Apple Pencilin toimitukset kaksinkertaistuu vielä tänä vuonna. Kuo uskoo, että iPhone voi tukea lopultakin Applen kynää, mutta todennäköisempää on se, että uusi 9,7 tuumainen iPad-malli odotetaan paljastuvan 27. maaliskuuta Applen Pencilin kanssa.

Tämänkin seurauksena Kuo ennustaa Apple Pencilin myynnin kaksinkertaistuvan, jonka kappalemäärä olisi 9-10 miljoonaan tänä vuonna, Kuo arvioi viime vuonna 4-4,5 miljoonalla.

Tällä hetkellä Apple Pencil tukee 10,5 tuumaista iPad Pro:ta, 9,7 tuumaista iPad Pro:ta sekä 12,9 tuumaista iPad Pro:ta. Applen seuraava iPad-malli todennäköisesti korvaa nykyisen 329 dollarin viidennen sukupolven iPadin, mutta tästä mallista puuttuisi Apple Pencil -tuki.

Analyytikko ennustaa lisäksi, että uusi 9,7 tuuman iPad tulee muodostamaan 70 prosentin iPadi-mallien myynnistä vuoteen 2018 mennessä , koska uusia iPad Pro-malleja ei odoteta vielä julkaistavan. Kuo uskoo, että suuremmat iPhone-mallit tukevat myös Apple Penciliä, mutta tämän ei odoteta tapahtuvan vielä tänä vuonna.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.