Apple Watchin ulkonäkö uudistuu

Ensimmäiset huhut on alkaneet Applen seuraavan sukupolven Apple Watch-mallista. KGI Securitiesin analyytikko Ming Chi-Kuo ennustaa, että tämän vuoden Apple Watch-mallien näyttö on suurempi ja parannuksia ulkonäköön on vihdoin tulossa.

Apple Watch on kiistatta markkinoiden myydyin älykello, ja Apple myynyt kelloja yli 18 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Apple Watch on menestynyt 3-sarjan ansiosta ja sen kattavasta ominaisuuksista, kuten esimerkiksi se on täysin riippumaton iPhonesta integroidun LTE- ja GPS-tekniikan ansiosta.

Analyytiko Ming-Chi Kuo raportoi (9to5Mac) seuraavasta Apple Watch-sarjasta, joka on todennäköisesti sarjan 4 versio. Kuo kertoo, että Apple käynnistää uudistetut Apple Watch-mallit tänä syksynä ja näytön koko suurenee noin 15 prosentilla säilyttäen samalla tutut 38 millimetrin sekä 42 millimetrin koot.

Parempi akun käyttöikä, paranneltu terveyden seuranta

Analyytikoiden mukaan Apple Watch Series 4-versio voisi tarjota parempaa akun käyttöikää ja paranneltuja terveysominaisuuksia. Vaikka suurempi näyttö saattaa kuluttaa akun nopeammin.

Vaikka akku olisi tehokkaampi, sen ei odoteta kestävän kuitenkaan sen pidempään johtuen sen suuresta näytöstä ja uusista terveysominaisuukista. Joka tapauksessa akun kesto voisi olla sama käyttöaika kuin Series 3-mallissa.

On ainakin yksi asia jonka tiedämme, että kun sarjan neljäs Apple Watch-versio julkaistaan niin joko vanhemmat mallien hintaa tullaan laskemaan tai ehkä jopa tuotanto lopetetaan. Kuo kertoo, että Apple voisi myydä jopa 50 miljoonaa Apple Watchia vuodessa uuden version ansiosta, joka todennäköisesti julkaistaan syksyllä yhdessä uusien iPhone-mallien kanssa.

2 kommenttia

  1. En nyt menis sanomaan että design muuttuu niinkuin tuossa twiitissä sanotaan.
    Näyttö kyllä kasvaa. Tällä samalla “aihiolla” mennään todennäköisesti monta vuotta. Ei tarvitse muuttaa tuotantolinjoja niin paljon, mikä säästää kustannuksia.

    1. Kyllä vähän samaa mieltä olen, että ei design tule muuttumaan. Tärkeintä ois, että akku kestäisi pidempään ja näytön koko kasvaisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *