Apple julkaisi Apple TV:lle tvOS 11.3 -ohjelmistoversion

Apple julkaisi muiden ohjelmistopäivityksien ohella myös tvOS 11.3, joka on tärkeä päivitys tvOS 11-käyttöjärjestelmään. Päivitys tuo mukanaan parannuksia Match Content -tukeen, automaattisen kehysnopeuden vaihtamiseen neljännen sukupolven Apple TV:lle, automaattisen tilakytkennän AirPlay-videonäytöille ja joukon uusia laitteenhallinta-asetuksia.

Näiden avulla Apple TV:n käyttäjät voivat hallita laitteitaan paremmin, mukaan lukien mahdollisuus rajoittaa tiettyjä kauppoja ja musiikkia eri luokituksen mukaan. Lisäksi voidaan rajoittaa pääsyä Remote-sovellukseen, ja joissakin iOS-laitteissa voidaan rajoittaa jopa elokuvia, TV-ohjelmia ja sovelluksia kategorian mukaan. Tämän ansiosta käyttäjät voivat ohittaa Tietosuoja -ponnahduskikkunan asetusten aikana.

TvOS 11.3- ja iOS 11.3 -päivitysten avulla Apple tuo TV-sovelluksensa brasilialaisille ja meksikolaisille käyttäjille mahdollisuuden tutustua ja katsella elokuvia ja TV-ohjelmia omilla alueillaan. Tämän lisäksi Brasilian käyttäjät voivat nyt käyttää Siri-henkilökohtaista avustajaa neljännen sukupolven Apple TV: n ja Apple TV 4K-laitteiden kanssa.

Toinen mielenkiintoinen ominaisuus, joka sisältyy tvOS 11.3 -ohjelmistopäivitykseen, on Apple TV:n käyttäjien mahdollisuudet päivittää sovelluksia yhden sovelluksen tilassa, joka ei aiemmin ollut mahdollista joidenkin rajoituksien vuoksi. Tässä julkaisussa on myös muita suorituskyvyn parannuksia ja virheenkorjauksia tvOS 11.2.6: sta raportoiduista ongelmista.

Jos omistat neljännen tai viidennen sukupolven Apple TV:n, päivitys kannattaa tehdät juuri nyt. Päivitys voidaan ladata päivitysjärjestelmän kautta siirtymällä Apple TV:n Asetukset-kohtaan ja siirtymällä sitten Järjestelmä -> Ohjelmistopäivitykset. TvOS 11.3 asennetaan automaattisesti laitteeseen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *