Apple julkaisi watchOS 4.3-version

Apple julkaisi myös watchOS 4.3 -päivityksen kaikille Apple Watch -laitteille.

watchOS 4.3 tuo muutamia mielenkiintoisia lisäominaisuuksia Watch-käyttäjille, joista ensimmäisenä mainittakoon uusi latausanimaatio, joka tulee näkyviin kun älypuhelin kytketään laturiin.

Yksi mielenkiintoinen ominaisuus joka sisältyy watchOS 4.3 -päivitykseen, on kyky hallita iPhonen soittamista musiikista Apple Musiikki-sovelluksen kautta. Lisäksi Apple Watch -käyttäjät voivat nyt hallita musiikin toistoa ja äänenvoimakkuusasetuksia HomePod-kaiuttimen kautta.

Muita huomionarvoisista muutoksista voidaan mainita, että watchOS 4.3 -päivitys lisää uuden sovellus latausanimaation, joka tulee näkyviin seuraavan kerran kun sovellus avataan. Tämä parantaa akkujen komplikaatiota kertomalla Apple Watchin akun käyttöiän, ja tietenkin paranneltu Siri, joka kykenee näyttämään myös aktiviteettitiedot. Lisäksi Siri-kellotaulu kertoo aktiivisuusympyröiden edistymisestä ja uusien kappaleiden lisäämisestä Apple Music-sekoituksiin.

Jos olet Apple Watch -käyttäjä, suosittelemme, että asennat watchOS 4.3 -ohjelmiston päivityksen mahdollisimman pian. Jos haluat päivittää Apple Watch -sovelluksen 4.3.3-versioon, päivitä ensiksi iPhone iOS 11.3:een ja avaa sitten Watch-sovellus, siirry kohtaan Asetukset -> Ohjelmistopäivitys ja asenna uusi versio.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *