Apple Watch – watchOS 4.3.1-koodista löydetyt tiedot paljastaa kolmannen osapuolen tuen kellotauluihin

Todennäköisesti tulevaisuudessa Apple voisi mahdollistaa kolmansien osapuolten kellotauluja Apple Watchiin. Tämä tieto löydettiin alunperin watchOS 4.3.1-koodista.

watchOS 4.3.1-koodista löydetyt tiedot paljastaa kolmannen osapuolen tuen kellotauluihin.

Siitä lähtien kun Apple Watch otettiin käyttöön, kehittäjät voineet luoda omia kellotauluja. Tällä hetkellä vain Apple voi tarjota valmiita kellotauluja kuten, Pixar ja Disney. Syitä kolmannen osapuolen kellotauluihin voi olla monia, kuten Applen halu kontrolloida oman brändinsä esillä oloa mahdollisimman paljon.

Tässä vaiheessa vain itse Apple voi luoda uusia kellotauluja, joten käyttäjät voivat rakentaa valmiille pohjalle käyttämällä omia valokuvia. Tämä tämä rajoittaa näytön mukautumista.

Android Wear, joka on nyttemmin nimeltään Wear OS, tukee jo kolmannen osapuolen kellotauluja ja juuri tämä ominaisuus on luonut koko toimialan Googlen kulutettavan alustan ympärille. Ei vain, että kellotaulu määrä ja siten vaihtoehdot ovat lisääntyneet huomattavasti, mutta kehittäjillä on yksi ylimääräinen tapa hyödyntää myymällä niitä sovelluskaupassa.

On selvää, että tämä ominaisuus ei toteudu ihan heti, mutta se on varmasti jotain mitä Apple on suunnitellut. Tämä uusi ominaisuus saattaa tulla pian watchOS 5-versioon, tai sitten siitä luovutaan kokonaan.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *