Vuoden 2018 iPhoneissa kestävämpi näytönlasi

Applen odotetaan julkaisevan syksyllä kolme uutta iPhone-mallia, ja näistä kaksi mallia varustettuna OLED-näytöllä ja yksi 6,1 tuumainen LCD-näytöllä. Tuoreimmassa KGI:n raportissa Ming-Chi Kuo jakaa muutamia yksityiskohtia mitä odottaa LCD-mallilta. 

Tuleva LCD-näyttöinen iPhone-malli ei sisällä 3D Touch-ominaisuutta, kuten aiemmin oli raportoitu. Kuo uskoo, että Apple käyttää vahvempaa näytönlasia joka on myöskin iskunkestävä sekä kevyempi.

Edullisemman iPhonen sanotaan käyttävän CGS (Cover Glass Sensor) -prosessia, joka on ohuempi. Apple raportoi myös lisäävänsä ohutkalvo-anturin kosketuskalvoanturin lisäksi. Tästä aiheutuu kosketusnäytölle lisää kustannuksia ainakin 15 prosenttia.

Raportissa todetaan myös, että kaikki iPhone-mallit, mukaan lukien kaksi OLED-mallia hyväksyvät CGS-prosessin vuonna 2019. Toisaalta tämä olisi ihan järkevää, koska jos Apple haluaa saada luotettavamman näyttölasin.

1 kommentti

  1. Joko sitä palikkaa saa käyttää pakkasellakin, vai oliko tämäkin uutinen pelkästään päiväntasaajalle, pois lukien aavikot, Afrikka, Etelä-Amerikka ja Australia.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.