Apple lopettaa virallisesti AirPort-reitittimien valmistuksen

Apple on virallisesti luopunut reitittimien liiketoiminnasta. Yhtiö kertoi lopettavansa, AirPort Express-, AirPort Extreme– ja Time Capsule-reitittimien valmistamisen.

Applen tiedottaja kertoi Endgadgetille, että yritys toimittaa edelleen laitteiden bugikorjauksia ja tietoturvapäivityksiä, mutta varastossa olevat AirPort-laitteet myydään loppuun.

AirPort-laitteiden liiketoiminnan lopettaminen on ollut pitkään jo tiedossa. Bloomberg ilmoitti asiasta jo marraskuussa 2016, että Apple oli irrottautunut reitittimien valmistuksesta. Kuten Eeron, Google Wifin, Linksys Velopin tullessa markkinoille ovat Applen AirPort-laitteiden kysyntä hiipunut. Kuitenkin monet käyttäjät jäävät kaipaamaan Applen tarjoamaa langatonta tekniikkaa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Apple ei koskaan palaisi reitittimien valmistukseen. Apple kommentoi Engadgetille, että yhtiö voisi palata takaisin joskus tulevaisuudessa, mikäli yhtiö löytää järkevän keinon sen toteuttamiseen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.