Apple-tietäjä ja analyytikko Ming-Chi Kuo vaihtoi työpaikkaa

Tunnettu Apple-tietäjä KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo on ilmoittanut jättäneensä nykyiset työtehtävänsä KGI Securitiesin palveluksessa 27 huhtikuuta, uutisoi China Times, joka taas raportoi Bloombergin Mark Gurmanille.

Ming-Chi Kuo alkoi työskentelemään KGI palveluksessa vuonna 2012. Hän on työskennellyt aiemmin Concordissa ja DigiTimesilla. Kuon raportit Applen tulevista laitteista ovat todennäköisesti peräisin eri toimitusketjulähteistä. Kuon kaikki saamat tiedot tiedot eivät aina päädy kokonaisuudessaan verkkoon, eikä hän voi kertoa koko tarinaa ohjelmistokehityksistä ja markkinoinnista.

Kuo on mies, joka on pitänyt verkossa matalaa profiilia raportteja lukuunottamatta, mutta viime vuosina hänen maineensa on kuitenkin noussut. Vaikka Kuon raportit uusista Apple laitteista eivät ole aina pitäneet paikkansa, niin on hän epäilemättä yksi maailman suosituimmista teknologian analyytikoista. 

China Timesin raportissa kerrotaan Kuon keskittyvän enemmän muihin toimialoihin ja hänen uusi työ ei todennäköisesti enää koskisi Applea.

Tälle vuodelle Kuon ennustukset kohdistuivat kolmeen uuteen iPhone-malliin, ensimmäisenä esille nousi 6,1 tuuman LCD-näyttöinen iPhone. Kuo kertoi, että Apple voisi käyttää vahvempaa näytönlasia, joka on lisäksi iskunkestävä ja kevyempi. Aiemmassa raportissa mainittiin myös tupla-SIM mahdollisuudesta. Kuo ennustanut myös, että tuleva Apple Watchin design uudistuu ja Watchin näytönkoko on 15 prosenttia suurempi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.