Tulevien iPhone-mallien pakkauksessa tehokkaampi 18 watin laturi

Applen nykyiset iPhone-mallit, kuten iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X tukevat pikalatausta, mutta pakkauksessa on edelleen sama 5 watin laturi. Lisäksi tämän latausjärjestelmän suorituskyky ei pärjää kuitenkaan Android-ekosysteemille.

Kiinalaisen Weibon mukaan Apple kuitenkin aikoo ratkaista tämän ongelman toimittamalla syksyllä julkaistavien iPhone-mallien mukana tehokkaamman 18 watin laturin ja Lightning-USB-C-kaapelin. Koska yhtiö haluaa tarjota uusia USB-C-virtalähteitä nopeampaan lataukseen.

Lisäksi pikalataus auttaa akun tyhjästä kapasiteetista nostamaan 50 prosenttiin vajaassa 30 minuutissa, mutta vaatii Lightning-USB-C-kaapelin sekä sopivan laturin. Asiasta on myös uutisoinut MacRumors-sivusto.

Pikalataus nykyisissä iPhone-malleissa on mahdollista vain USB-C-virtalähteellä, joka maksaa Applen verkkokaupassa 59 euroa, joka tuottaa virtaa 12 wattia. Tämän lisäksi joutuu vielä hankkimaan 25 euron USB-C-latauskaapelin (2m). 

Applen julkistaa tänä vuonna kolme uutta iPhone-mallia ja yksi näistä seuraa iPhone X:n ominaisuuksia, mutta laitteessa on OLED-näyttö ja näytön koko kasvaa 5,8 tuumaan. Plus-mallin näytön koko voi olla 6,5 tuumaa. Edullisemman mallin näyttö 6,1 tuumaa, mutta se ei sisällä kehittyneempää tai kalliimpaa teknologiaa, kuten 3D-kosketus tai kaksoiskamerajärjestelmää.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.