Seuraavan sukupolven Apple Watch-malli voi olla rakenteeltaan pyöreä

Apple Watchin muotoilu on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä mallista lähtien, mutta yhtiö on todennäköisesti kehittelemässä jotain uutta tulevien mallien osalta.

Vielä tässä vaiheessa ei ole tarkempaa tietoa muuta kuin se, että patenttipiirustuksen mukaan seuraavan sukupolven Apple Watch olisikin rakenteeltaan pyöreä. Muut yritykset, kuten Samsung ovat jo tuomassa pyöreitä älykelloja.

Jokin aikaa sitten myönnettiin US-patentti 9965995, joka kuvaa ”elektronista laitetta, jolla on kaareva reunus”. Näyttää siltä, että Apple todellakin haluaa muuttaa Watch-mallien muotoa pyöreämmäksi. Apple kertoo patentissa, että pyöreä muoto on haasteellinen sen kaarevan reunan vuoksi.

“Pikseliryhmät ovat usein suorakaiteen muotoisia. Suorakulmaiset pikselisarjat eivät kuitenkaan sovi tehokkaasti laitteeseen, jolla on pyöreä muoto. Pyöreillä näytöillä voi olla ns. pullonkaulan alueita, joissa signaalilinjat tulevat ahtaiksi, mikä johtaa näyttöalueen tehottomaan käyttöön. Siksi olisi toivottavaa pystyä tarjoamaan parempia näyttöjä, kuten pyöreitä näyttöjä tai muita näyttöjä, joilla on kaarevat reunat “, lukee patentissa.

Apple on julkaisut patentin jo tammikuussa 2016, joten siitä lähtien yhtiö on tutkinut tapaa kuinka Watchista voitaisiin tehdä pyöreä malli.Tietenkään ei ole mitään takeita siitä, että yritys kehittää tulevia Apple Watch-malleja.

Päivitetty Apple Watch odotetaan ensi vuonna, mutta toistaiseksi on liian aikaista ennustaa, pitäisikö laite säilyttää samanlaisena muotona tai hyväksyä tässä patentissa kuvattu tekniikka ja pyöreä muotoilu.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *