Tuleva iPhone X Plus on samankokoinen iPhone 8 Plussan kanssa

Applelta odotetaan vielä tänä vuonna uusi 6,5 tuuman OLED-näytöllä varustettu iPhone, joka voidaan markkinoida Plus-kokoisena.

Japanilaisella Macotakara-sivustolla kerrotaan, että niin kutsuttu iPhone X Plus-malli on samankokoinen kuin iPhone 8 Plus-malli vaikka näyttö on paljon isompi johtuen sen pienimmistä kehyksistä. Tämän ansiosta Apple voi pienentää laitteen kokonaismittoja ja samalla jatkaa nykyaikaista designia.

Lisäksi samasta lähteestä kerrotaan, että suurempi iPhone X on 0,2 millimetriä paksumpi kuin iPhone 8 Plus-malli, joten sen odotetaan olevan yhteensä 7,7 millimetrin paksuinen takakameran kanssa.

Alkuperäinen iPhone X saa päivityksiä 2018-sukupolvesta ja raporttien mukaan sillä on todennäköisesti samanlainen runko kuin nykyisellä mallilla. Lisäksi siinä on paranneltu kamera, jossa on isompi kamera-anturi sekä suurempi objektiivi.

Kolmannen mallin tarkoitus on sisällyttää vuoden 2018 iPhone-kokoonapano. Macotakara sanoo 6,1 tuumaisen sijasta on tulossa 6 tuumainen LCD-näytöllä varustettu iPhone ja  lisäksi siinä on Face ID-ominaisuus. Tämä voi tarkoittaa, että iPhonessa ei ole enää Koti-painiketta tai Touch ID:tä.

Face ID-ominaisuus on saatavilla kaikissa malleissa ja mikä vielä on tärkeämpää on, että Apple aikoo ottaa kasvojen tunnistuksen toimimaan myös horisontaallisessa tilassa. Tämä toiminto on tulossa iOS 12-päivityksen mukana, joka mahdollistaa Face ID:n käytön myös tuleviin iPad-malleihin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.