Räjähtikö Applen iPhone jälleen kerran?

Applen iPhone päässyt jälleen otsikoihin. Kyseinen laite, joka on aiheuttanut tulipalon on ABC-yhteistyökumppanin KTNV:n mukaan on iPhone 6s-malli.

Valvontakameran videolla näkyy kuinka iPhone räjähtää. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut  Kuvanlaatu on huono, koska näyttöä kuvattu älypuhelimella. Tämä tapahtui Las Vegasissa, kertoo KTVN.

Vaikka ei tiedetä oliko puhelin vielä päällä tapahtuman aikana, mutta valvontakameran video osoittaa, että iPhone 6 räjähtää todellakin yhtäkkiä. Yksi syy äkilliseen räjähdyksen voi olla viallinen akku.

Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut, ja heti vahingon syttyessä ilmeisesti yksi henkilökunnasta ryntäsi soittamaan hätänumeroon. Apple ei ole vielä kommentoinut tapahtumaa.

IPhonella on parhaillaan käynnissä iPhonen maailmanlaajuinen akunvaihdoskampanja koko vuoden ajan kun yritys myönsi, että se tarkoituksellisesti hidasti laitteita kuluneiden akkujen avulla. Yritys pienensi huoltokustannuksia 79 dollareista 29 dollariin ja iPhone 6-mallit ovat yksi niistä malleista joihin se kohdistetaan.

Vaikka iPhone 6s ei ole koskaan kärsinyt laajasta akkuongelmasta, joka saattaa johtaa ylikuumenemiseen ja räjähtämiseen. Tämä on yksi niistä harvoista tapauksista, joihin Apple puuttunut.

Tässä vaiheessa on lähes mahdotonta tietää oliko kyseessä jälleen iPhone vai jokin muu älypuhelin. Tämä ei ole ensimmäinen iPhone, joka syttyy tulee tai kun akku ylikuumenee. Joissakin tapauksissa kolmansien osapuolten laturit ja kaapelit voivat  aiheuttaa tälläistä vahinkoa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.