OmenaBlogi avasi fanituotekaupan

Heipä hei

Olemme tänään avanneet fanituotekaupan osoitteessa https://www.omenakauppa.omenablogi.fi. Kaupasta löydät muutamia tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Varastomme saldo on toistaiseksi vielä pienenpieni, mutta kasvatamme sitä tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Kaupasta löydät esimerkiksi OmenaBlogin logolla varustettuja kyniä, mukeja ja hiirimattoja. Kaikki tuotteet ovat uusia.

Tarvitsetko kotisivut

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa että rahaa. Rakennamme sinulle edistykselliset kotisivut ja räätälöimme ne tarpeesi mukaan. Lisäksi kotisivut ovat täysin responsiiviset myös mobiilialustalla. Rakennamme kotisivuja kaikille.  En ole täysin kotisivujen rautainen ammattilainen, mutta panostan siihen täydellä 100 prosentilla. 

Olen rakentanut kotisivuja ja foorumeita jo lähes 3 vuoden kokemuksella (esim. OmenaBlogi.fi), joten hinta on sen mukainen, eli todella edullinen. Tämä on täysin harrastuspohjaista työtä. Hinta määräytyy täysin tuotteista ja mitä kotisivuille laitetaan. Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyttä, katsotaan yhdessä mitä voimme rakentaa juuri sinulle!

Suuntaa siis osoitteeseen https://www.omenakauppa.omenablogi.fi ja rekisteröidy!

Kiitos!

Parhain terveisin,
R.Räsänen

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.