Vuoden 2018 iPhone X-malli näyttää upealta kuvissa ja videolla

Kolme Applen uutta iPhone-mallia sisältää myös suoran seuraajan iPhone X:stä, jossa on samanlainen 5,8 tuumainen näyttö ja paljon muita hienoja parannuksia.

Kuten muutkin Applen laiteuutuuksien yksityiskohdat pysyvät salassa aina julkistuspäivään asti.

DBS Designin luoma konsepti antaa meille tarkat yksityiskohdat tulevasta iPhone X:stä. joka perustuu viime aikaisiin huhuihin. On sanomattakin selvää, että jotkin kuvatuista ominaisuuksista eivät välttämättä tee siitä lopullista tuotetta.

Ennakoitu iPhone näyttää upealta ja se pysyy vuoden 2017 sukupolven esittämässä lasielementissä, joka mahdollistaa langattoman latauksen. Suunnittelijan näkemys tulevassa ”iPhone X:ssä” on kolmoiskamera ja mukana olisi edelleen paljon kritisoitu ”lovi”.

Konseptikuvissa on mukana viisi eri väriä, kuten hopea, harmaa, kulta, musta sekä punainen. Nykyiset iPhone X-mallit on saatavana vain kahdessa eri värissä.

iPhone X:n seuraajan lisäksi Apple uskoo, että kysyntää olisi myös kohtuuhintaisemmalla LCD-näytöllä varustetulla 6,1 tuuman iPhone-mallilla. Huhujen mukaa yhtiö luopuisi sellaisista ominaisuuksista kuin kaksoiskamerajärjestelmä, jotta laite olisi edullisempi.

Julkistupäivänä myös kolmas malli näkisi päivänvalon iPhone X Plussan muodossa. 

Tässä tapauksessa Apple luultavasti käyttää OLED-paneelia, näytön koko kasvaa 6,5 tuumaan. Puhelimen ominaisuudet on samat kuin nykyisessä iPhone X:ssä, mutta maksimoi näytön. Lisäksi tämä ”lovi” että Face ID-ominaisuus on kaikissa kolmella mallissa, mukaan lukien edullisempi LCD-iPhone.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

2 kommenttia

  1. Otsikossa puhutaan valokuvasta, mutta varsinaisesta jutusta paljastuukin, että kyse on tietokoneella tehdystä kuvasta. Kannattaisiko otsikosta ottaa pois ”valo”

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.