Tuleva iOS 12 -päivitys korjaa iPhonen suurimmat ongelmat

Applen iOS-käyttöjärjestelmä ei ole muuttunut tähän päivään mennessä kovinkaan paljon, mutta ei se kuitenkaan tarkoita sitä että käyttäjät eivät enää innostuisi uudesta versiosta. Apple osaa pitää iOS-päivitykset sellaisella tasolla, että se herättää aina jotain uutta.

Vaikka nyt Apple jarruttaa hetkeä jolloin iOS-käyttöjärjestelmän uusin versio tulee saataville, niin ammattitaitoiset suunnittelijat ympäri maailmaa eivät hidasta tai tuhlaa kallista aikaa. Suunnittelijat esittävät uudenlaisia ehdotuksia siitä miten esimerkiksi jotain tiettyjä ominaisuuksia voitaisiin uudistaa tulevissa päivityksissä.

Kun esimerkiksi on tämä uusi iOS 12 -konsepti, joka kertoo miten ilmoitukset käsitellään iPhonessa. Kuinka esimerkiksi ryhmittämällä kaikki ponnahdusikkunat  eri sovellusten mukaan, eikä ajanmukaisesti kuten nyt on.

Uudelleen muotoiltu lukitusruutu

Tämä on epäilemättä mielenkiintoinen lähestymistapa ja suunnittelija kertoo, että se voi tuoda myös muita hyötyjä, kuten käytettävyyden parantaminen. Jos tämä idea hyväksytään, ilmoitukset voidaan helposti tyhjentää yksinkertaisesti pyyhkäisemällä vasemmalla ja nopeat vastausvaihtoehdot sovelluksia tukeville sovelluksille, kuten iMessage ja WhatsApp.

Suunnittelija käsittelee myös lukitusikkunan pienen muokkauksen, kun kello on nyt hieman pienempi ja siirretty vasempaan yläkulmaan, kun taas oikea puoli on omistettu säätiedoille.

Vaikka näissä muutoksissa on hyvin vähän mahdollisuuksia nähdä tulevia iOS-versioita, on oikeastaan ​​hyvä, että tällaiset käsitteet tekevät kierroksista, koska Apple itse voi paremmin ymmärtää, miten sen mobiilikäyttöjärjestelmä voidaan uudistaa tehokkaammin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.