Päivitetty – Live-Blogi ja näin pääset katsomaan Applen WWDC 2018 tapahtumaa 4.kesäkuuta

Tämä päivä tulee olemaan jännittävä, koska Apple julkistaa meille Apple-faneille uusia käyttöjärjestelmäpäivityksiä. Applen WWDC 2018 tapahtuma alkaa siis heti klo 20.00 Suomen aikaa. Tänä vuonna Applen odotetaan keskittyvän iOS 12 ja macOS 10.14, tvOS 12 ja watchOS 5-versioihin, mutta todennäköisesti ei laitejulkistuksia?

Pääset katsomaan tuttuun tapaan Applen jokavuotista kehittäjä konferenssia iPhonella, iPadilla tai Mac-tietokoneella. Klikkaa itsesi Applen viralliselle WWDC 2018 -tapahtumasivulle. Lisää vaikka tapahtuma kätevästi kalenteriin niin et menetä tätä ainutlaatuista tapahtumaa.

Jos et pääse jostain syystä katsomaan suorana (livestream) niin Applelta löytyy vähimmäisvaatimukset, jonka suorana katsominen onnistuisi:

Parhaiten pääset katsomaan tapahtuman suorana on käyttää iPhonea, iPadia tai iPod touchia Safarissa, jossa pitää olla vähintään iOS 10 tai uudempi versio. Mac-tietokoneella on oltava vähintään macOS Sierra 10.12 tai uudempi versio ja PC-puolella Windows 10 sekä Microsoft Edge-selain. Apple TV:n kautta toistaminen vaatii (toisen sukupolven tai uudemman) uusimman Apple TV -ohjelmiston tai tvOS:n. Muissa alustoissa voidaan käyttää myös suoratoistoa, jos käytössä on Chrome- tai Firefoxin uusimmat versiot (MSE, H.264 ja AAC).

Äskettäin päivitetty Apple Events-sovellus on nyt ladattavissa Apple TV:lle (4.sukupolvi). Voit ladata sovelluksen Apple TV:n App Storesta.

Live-blogi Applen WWDC 2018 tapahtumasta

Muiden ohella myös OmenaBlogi seuraa mielenkiinnolla Applen 2018 WWDC:n tapahtumaa.

Apple on tänään todennäköisesti paljastamassa iOS 12:n ja macOS 10.14:n. ARKitin parannukset ja todennäköisesti uusi digitaalinen terveys-ominaisuus tulossa.

Lisäksi yhtiö juuri vuotanut videon, joka esittelee uuden Dark Mode -ominaisuuden Xcode-sovellukselle ja paljastaa Apple News -sovelluksen myös macOS-käyttöjärjestelmälle.

Kuitenkaan tämän vuoden WWDC:n tapahtumassa Apple ei odota julkaisevansa uusia laitteistoja.

Älä unohda seurata OmenaBlogia Facebookissa tai Twitterissä. Tilaa myös RSS-syöte

Kerro meille alla olevaan kommenttiin, mitä juuri sinä odotat WWDC 2018 tapahtumasta?

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.