Vuotokuvissa iPhone X Plus

Apple on julkaisemassa tänä vuonna kolme uutta iPhone-mallia. Yksi näistä malleista on todennäköisesti 6,5 tuumainen iPhone X Plus.

MySmartPrice ja @OnLeaks ovat tuoneet esille kuvia tulevasta Plus-kokoisesta iPhone X-mallista.

Toisin sanoen iPhone X Plus-malliin on tulossa enimmäkseen laitteistoparannuksia, joita 6,5 tuuman näyttö vaatii.

Näyttöjen osalta iPhone X ja iPhone X Plus ovatkin lähes samanlaisia, reunasta reunaan ylettyvä näyttö. Takana olevat kamerat ovat pystysuunnassa myös molemmissa malleissa, joten lasinen runko mahdollistaa langattoman latauksen.

Uuden iPhone X Plussan mitat ovat 157,5 x 77,55 x 7,7 millimetriä, joka on lähes yhtä suuri kuin iPhone 8 Plus (158,4 x 78,1 x 7,5 millimetriä). Tämä tarkoittaa sitä, että Apple pystyy nyt käyttämään isompaa näyttöä vastaavalla kokoonpanolla, lähinnä pienempien kehysten ja suuremman näytön ansiosta.

Näyttö tulee olemaan ehdottomasti OLED ja sen resoluutio 1242 x 2688 pikseliä. Se sisältää myös uudempaa teknologiaa, jonka Apple toteutti iPhone X:ssä, kuten True Tone-ominaisuus.

iPhone X Plus-malli vaatii jo suuremman akun, jonka arvellaan olevan 3000 mAh, joka on toki ihan järkevää. Kun taas iPhone X:ssä akun kapasiteetti on vain 2716 mAh ja silti akku kestää ainakin yhden päivän.

Tämän vuoden iPhone X Plussan julkaisu on todennäköisemmin vasta syyskuussa nykyisen ja edullisemman LCD-näyttöisen iPhonen rinnalla, joten uutta tietoa on tulossa toivottavasti lähikuukausina.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.