Apple ei ole päättänyt nimeä iPhone X:n 6,5 tuumaiselle mallille

Applen vuoden 2018 iPhone sukupolvi on yhtiölle haaste monesta eri näkökulmasta, mukaan lukien nimet joita yhtiö tulisi käyttämään kolmeen uuteen malliin.

Teknisesti ajateltuna jos huhut pitävät paikkansa voisi järjestys olla seuraavanlainen: ensinnäkin iPhone X:n seuraaja, jossa on OLED-näyttö ja koko 5,8 tuumaa, sitten on 6,1 tuumainen LCD-malli sekä kolmanneksi 6,5 tuumainen OLED-näytöllä varustettu iPhone.

Vaikka iPhone X:n seuraajaa voidaan yksinkertaisesti kutsua vain iPhone X:ksi. Vähän tiedetään nimistä, joita yhtiö haluaa käyttää kahdessa muussa iPhone-mallissa. iPhonen 6,5 tuumaista mallia on useimmiten kutsuttu nimellä  iPhone X Plus, kun taas 6,1 tuumaista pikkuveljeä kutsutaan usein LCD-iPhoneksi.

Bloombergin raportin mukaan Apple ei edes itse tiedä miten kutsua uutta iPhonea. Kuten käy ilmi, että LCD-iPhonen ollessa isompi kuin standardi iPhone X herättää erityisiä ongelmia, koska asiakkaat voisivat pitää sitä Plus-versiona. Siksi 6.5-tuumaisen version iPhone X Plus-mallilla ei olisi paljon järkeä.

Applen valitsemien laitteiden nimissä yhtiö on harkinnut Plus-merkin pudottamista kokonaan, mainittu lähde huomauttaa. Plus-tarraa käytettiin ensimmäisen kerran iPhonella 6-mallissa ja se oli osa jokaista sukupolvea, jonka Apple julkaisi sen jälkeen.

Kuitenkin päätös, jota ei ole vielä tehty on olemassa mahdollisuus, että Applen lopulliset nimet laitteilleen ovat täysin erilaiset kuin odotamme. S-merkinnän lisääminen voisi olla ainoa keino mennä, vaikka LCD-iPhonen jälleen tekee asiat paljon monimutkaisemmaksi.

Uudet iPhones näkevät päivänvalon 12. syyskuuta, ja on hyvät mahdollisuudet, että nestekidenäytöllä olisi yhden kuukauden viive. Tämä tarkoittaa, että uuden iPhonen X  myynti alkaisi syyskuun lopulla, kun taas LCD-mallit voitaisiin julkaista lokakuun lopulla tai marraskuun alussa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.