Applen tapahtuma 12. syyskuuta 2018

Apple on virallisesti kertonut järjestävänsä suuren tapahtuman 12. syyskuuta Steve Jobsin teatterissa, joka alunperin paljastui medialle lähetetyistä kutsuista.

Tulevista iPhoneista ollaan jo tietoisia, mutta mitään virallista tietoa ei ole ennen tapahtumaa. Apple julkaisee kolme uutta iPhonea, mukaan lukien uudistettu Apple Watch-malli, joka on varmasti tapahtuman odotetuimpia uutuuksia.

iPhone X (s)

Apple odottaa julkaisevan kolme uutta iPhonea, joista jokainen on iPhone X sisältäen Face ID:n ja reunasta reunaan ylettyvä näyttö. iPhone 8:n päivitetyn 5,8 tuuman OLED-version odotetaan liikkuvan 899 dollaria, suuremman luokan 6,5 tuuman OLED-versio alkaa 999 dollarista ja edullisempi 6,1 tuuman LCD-malli, josta löytyy monta eri värivaihtoehtoa.

Apple Watchin 4-sarja

Apple Watchin sarjan 4 kuuluu suurimpiin huhuihin. Siinä on täysin uusi muotoilu, joka keskittyy näyttöön, ja ehkä mahdollisesti näytön kokoon suurentamatta sen kokoa. Uudessa mallissa voin olla myös kiinteät painikkeet ja paranneltu sykkeenmittaus.

iPad Pro

Jos tapahtumassa nähdään uusia iPad Pro-malleja, voidaan jopa odottaa näkevämme kaksi iPad Pro-mallia, jossa on Face ID, mutta ei sisällä Koti-näppäintä. 

Mac -päivitykset

  • Uudet päivitetyt Macit voi tulla seuraavanlaisella kokoonpanolla:
  • MacBook Air korvataan Retina näytöllä
  • Uusi Mac mini, jossa on nykyaikaiset komponentit
  • Päivitetty iMac, joka on mahdollisesti True Tone-tekniikalla tai muilla näytön parannuksilla
  • Mahdollisesti myös 12 tuuman MacBookin päivitys

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.