Apple tapahtuma 12.syyskuuta 2018

Applen perinteinen tapahtuma oli erityinen tapahtuma kaikille Apple-faneille kun yhtiö julkaisi 2018 iPhone-mallit sekä uuden sukupolven Apple Watch 4 ja sekä iOS 12.

Applen tapahtumassa yhtiö paljasti viime vuoden iPhone X:n seuraajaksi iPhone Xr, iPhone Xs ja iPhone Xs-mallit. Edullisempi iPhone Xr sai uusia värivaihtoehtoja kuten iPhone 5C-mallissa. 

Vuoden 2018 iPhone-kokoonpanon lisäksi Apple julkisti Apple Watch-sarjan 4 älykellon jossa on entistä suurempi näyttö kuin aiemmissa Apple Watch -malleissa. Näyttää käyttäjille jopa 15 prosenttia enemmän tietoa samassa tilassa. 

iOS 12, macOS 10.14 Mojave, watchOS 5 ja tvOS 12

Kuten odotettiin, uudet iPhone -mallit ovat saatavilla ennakkotilauksen yhteydessä kahden päivän kuluessa tapahtumasta, eli 14. syyskuuta 2018 ja pian julkaistava iOS 12 -käyttöjärjestelmä, jonka pitäisi olla saatavilla maailmanlaajuisesti kaikille iPhone- ja iPad-käyttäjille 17. syyskuuta 2018.

Toisaalta Apple Watch-sarjan 4 kokoonpanoa ohjaa watchOS 5-käyttöjärjestelmä, joka on myös saatavilla maailmanlaajuisesti kaikille Applen Watch Series 1- ja Apple Watch Series 3 -malleille sekä ensi viikolla macOS 10.14 Mojave ja tvOS 12-käyttöjärjestelmät.

Odotamme Applen julkaisseen myös Golden Master (GM) -versiot iOS 12: sta, macOS 10.14 Mojave-, watchOS 5- ja tvOS 12-käyttöjärjestelmistä rekisteröityneille kehittäjille myöhemmin tämän tapahtuman jälkeen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.