Apple esitteli Apple Watch 4:n sukupolven

Uusien iPhone-mallien ohella Apple esitteli tapahtumassa Apple Watch 4.sukupolven. Apple Watch 4:n tulee uudella watchOS 5 päivityksellä, joka julkaistaan 17.syyskuuta.

Applen uuden sukupolven älykelloissa on useita merkittäviä päivityksiä, kuten ohuempi muotoilu, pienemmät kehykset ja parannettu näytön tila, jossa on 30 prosenttia suurempi näyttö ja mikrofoni siirretty laitteen toiselle puolelle antamaan paremman Siri-vuorovaikutuksen.

Apple Watch:n 4.sukupolvi lisää myös digitaalisen näytön, joka näyttää jopa 30 prosenttia enemmän tietoa kuin aiemmissa malleissa. Kello kykenee havaitsemaan eteisvärinän ja sydämen rytmihäiriöt tai vahingossa tapahtuvat pudotuksut.

Apple Watch:ssa on uusi S4-dual-core 64-bittinen suoritin, joka on suunniteltu antamaan käyttäjille jopa 2 kertaa nopeamman suorituskyvyn sekä digitaalinen kruunu, jossa on haptinen palaute. Lisäksi vieritys ja kaiutin ovat myös uudistettu.

Uuden Apple Watch -ohjelman avulla voidaan käyttää myös EKG-laitetta laitteeseen asennetun sähköisen sydänanturin avulla.

Vielä tärkeämpää on se, että elektrokardiografiat, jotka voit tallentaa Apple Watchin avulla on tallennetaan Health-sovellukseen voidaan lähettää esim. PDF-muodossa.

Apple Watch 4:n  akun kestoaika on parempi kuin vanhemmissa Apple Watch -versioissa. Lisäksi parannetut anturit, jotka vaativat paljon enemmän tehoja. 

Cellular ja LTE-mallit on hinnoiteltu 499 dollaria ja 399 dollaria.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.