Apple esitteli uudet iPhone XS:n ja iPhone XS Max-mallit [Kysely]

Apple esitteli Steve Jobsin areenalla Apple Watch 4-sukpolven rinnalla uuden iPhone XS:n ja iPhone XS Max-mallit. Nämä ovat jatkoa iPhone X-mallille, joista ensimmäinen on 5,8 tuumainen OLED HDR 1 True Tone tuella. Isompi iPhone XS-malli on muotoilultaan lähes identtinen XS:n kanssa, mutta siinä on 6,5 tuumainen näyttö, joka on jo huomattavasti suurempi.

IPhone XS ja iPhone XS Max markkinoidaan käyttämällä S-tuotemerkkiä, jonka Apple on kiinnittänyt kaikkiin laitteisiin, ne ovat lähinnä suunniteltu tuomaan parempaa suorituskykyä.

Applen iPhone XS ja iPhone XS Max-mallissa on Applen kehittelemä uusi 64-bittinen Apple A12 Bionic 7 nanometrin SoC, jossa on 6-core-CPU ja 4-Core-GPU, yhdistettynä 8-Core Neural Engine -prosessoriin ja nopeaan tallennusohjaimeen, jossa on tuki jopa 512 gigatavun sisäiseen tallennustilaan.

Yhdessä iOS 12:n kanssa A12 Bionic auttaa sovelluksia käynnistämään jopa 30 prosenttia nopeammin kuin edellinen iPhone X -malli tai edellinen iPhone 8 -laitteen kokoonpano.

Applen A12 Bionic mahdollistaa iPhone XS: n ja XS XS Max: n myös tarjota käyttäjille realistisen grafiikan, ISP:n reaaliaikaisen valaistuksen ja nopeutetun maailmanseurannan sekä objektiheijastukset Neural Enginein avulla.

IPhone XS: n ja XS Max: n etukamera on monimutkainen järjestelmä, joka koostuu 7 MP-kamerasta, IR-kamerasta ja dot-projektorista, joka tukee Face ID -tekniikkaa.

Takakamerat iPhoneissa ovat varustettu 12 megapikselin laajakulmakameralla ja 12 megapikselin teleobjektiivilla, joissa on parannettu True Tone ja optinen kuvanvakain, ja ne on yhdistetty Smart HDR ( Korkea dynaaminen alue). Uuden iPhonen näytöllä on IP68-veden ja pölynkestävyys aivan kuten iPhone X:ssä.

Kaksi uutta iPhonea auttavat käyttäjiään ottamaan upeita valokuvia bokeh-tehosteella ja säädettävällä syväterävyydellä.

iPhone XS kestää 30 minuuttia pidempään, mutta iPhone XS Maxia voidaan käyttää jopa noin puolitoista tuntia enemmän kuin iPhone X -malli.

iPhone XS ja iPhone XS Max tarjoavat myös tupla-SIM-kortin kautta DDS (Dual SIM DUal Standby), jossa on joko yksi fyysinen SIM ja eSim jotka toimivat ympäri maailmaa, tai kaksi fyysistä SIM-korttia jotka toimivat vain Kiinassa, jossa eSIM-tekniikkaa ei voida käyttää.

Uudet iPhone-mallit tulevat avaruusharmaana, mustana ja kultaisena värinä, joissa on 64 gigatavun, 256 gigatavun sekä 512 gigatavun tallennusvaihtoehdot.

Edelleen Face ID on edelleen turvatekninen näytön lukituksen menetelmä, jonka Apple edelleen yhä luottaa tehokkaammin kuin koskaan. Todennäköisesti sormenjälkitunnistinta ei tule enää takaisin jos Apple käyttää näytönkokoa aina reunasta reunaan asti.

iPhone XS:n hinnat alkavat 1 179 eurosta ja iPhone XS Maxin 1 279 eurosta. Korkeahintaisin iPhone-mallivaihtoehto on iPhone XS Max, jossa tallennustila on jopa 512 gigatavua muistia. Sen hinta on 1 679 euroa.

iPhone XS ja iPhone XS Max ovat ennakkotilattavana Applen verkkokaupasta perjantaina 14. syyskuuta, mutta iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin toimitukset alkavat 21. syyskuuta.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.