Arvostelussa CleanMyMac X-sovellus

Tässä artikkelissa käymme läpi kuinka ohjelmistokehittäjä Macpaw on parantanut CleanMyMac-sovellustaan, jonka tarkoituksena on siivota Mac-tietokonetta. Kysymys kuuluukin, tarvitseeko Mac huoltoa. Sen saa itse jokainen päättää tarvitseeko ja haluaako. Kuitenkin uudistettu CleanMyMac X, joka on seuraaja aiemmalle CleanMyMac -sovellukselle on tuonut uudistuksia esimerkiksi ulkonäköön.

MIKSI CLEANMYMAC X?

Kuitenkin keskimääräinen Mac-käyttäjä asentaa ja kokeilee erilaisia sovelluksia, mutta osa sovelluksista ei kuitenkaan välttämättä toimi tai käyttäjä haluaa muuten vain eroon sovelluksesta. Tätä varten Macpaw on kehittänyt ja päivittänyt CleanMyMac X:n, joka poistaa turvallisesti kaikki turhat jäänteet OSX:n käyttöjärjestelmästä mikä nopeuttaa järjestelmää ja pitää Macin virkeänä.

ASETUKSET

Päivitetty Widget on yksi suosikeistani CleanMyMac X:ssä, joka näyttää paljon hyödyllisiä tietoja omasta tietokoneesta. Voit vapauttaa muistia, poistaa roskakorista ja suorittaa vaikka nettinopeuden.

MITÄ UUTTA CLEANMYMAC X TARJOAA

CleanMyMac X:n täydellinen uudelleen suunnittelu ja on yksi niistä asioista joihin kiinnittää huomiota heti ensinäkemältä. Käyttöliittymä on hämmästyttävän hyvä ja hyvin suunniteltu.

NÄMÄ OVAT CLEANMYMAC X:N TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET JA PÄIVITYKSET

 • Smart Scan: monitoimikeskus Macin analysointiin ja optimointiin. Nyt se sisältää Cleanup-, Protection- ja Speed-skannereita, jotka on käynnistetty yhdellä klikkauksella.
 • CleanMyMac Assistant: älykäs neuvonantaja, joka tarjoaa hyödyllisiä ohjeita, ehdottaa lisäoptimointivaiheita ja muistuttaa säännöllisistä puhdistuksista.
 • Haittaohjelmien poisto: Macin vartija, tarkkailemalla järjestelmääsi haavoittuvuuksia ja poistamalla haittaohjelmia. Sisältää erillisen haavoittuvuustietokantapäivityksen.
 • Optimointi: moduuli, jonka avulla voit hallita kirjautumistietoja, käynnistää aineistoja, ripustaa ja resursseja kuluttavia sovelluksia järjestelmän reagointikyvyn lisäämiseksi.
 • Updater: työkalu, joka toimittaa uusimmat versiot asennetuille sovelluksille. Nyt sinulla on kaikki päivitykset yhdessä paikassa.
 • Reinvented Menu: Valikkorivin widgetillä on uusi ulkoasu, jossa on enemmän tietoa, joka näyttää resursseja kuluttavat sovellukset ja tarjoaa hyödyllisiä pikaviestit. Parempi algoritmit roskan skannaamista varten – MacPawin tiimi loi paremman ja tarkemman skannauksen roskakoriin.
 • Nopeampi skannaus: CleanMyMac X: n skannausaika on jopa kolme kertaa nopeampi kuin aiemmat versiot.
 • Edistyksellinen muotoilu: uusi progressiivinen ulkoasu on kaunis.

HUOLTO / YLLÄPITO

Huoltotyö on käytössä olevilla työkaluilla, jotta Mac-tietokone toimii tasaisena. Tämä työkalu vie aikaa tehtäviensä suorittamiseen, mutta tulos on erittäin hyvä. Se käsittelee tärkeimpiä huoltoaloja, vaikka näillä alueilla ei näytä olevan ongelmia. Tämä tulisi se suorittaa muutaman kuukauden välein. Kaikki riippuu Macin henkilökohtaisesta käytöstä. Oletko kehittäjä / testaaja tai vain ihan tavallinen Mac-käyttäjä.

POISTOAPUOHJELMA

Tämä työkalu on selvä päivitys CleanMyMacin viimeisimmän version ansiosta. Tarkista sovellusten erilaiset valinnat Macissa, käyttämättömissä 32-bittisissä sovelluksissa. Tulevassa Mojave macOS-käyttöjärjestelmä ei tue 32-bittisiä sovelluksia, joten saatat alkaa etsiä vaihtoehtoa tai poistaa ne. Yllätyt nähdessäsi, että suoritat enemmän 32-bittisiä sovelluksia, jotka lopettavat uuden macOS Mojaven käytön.

Asennustyökalu itse toimii todella hyvin ja löytää saman määrän tiedostoja kuin App Cleaner tai Trash Me tai joku muu vastaava. Ne eroavat toisistaan ​​tiedostoissa riippuen sovelluksen koosta ja muista osista, eli et tarvitse enää erillistä ”poista”-ominaisuutta.

PÄIVITYSOHJELMA

Päivitys on myös CleanMyMc X:n mukava uusi ominaisuus. Se näyttää käytettävissä olevat päivitykset käynnistettäessä sovelluksen ja suorittaa päivityksen, jos mahdollista. App Storen päivitykset näytetään, mutta tarvitset App Storen päivityksen, koska kaikki ohjelmistopäivitysohjelmat tekevät.

Se näyttää myös “Whats New” -kuvauksen saatavilla olevasta päivityksestä. Mukava ominaisuus niille, joilla ei ole sovellusta, kuten MacUpdater.

SIIVOOJA

CleanUp löytää järjestelmäsi jäljellä olevat, lokitiedostot, välimuistitiedostot, käyttämättömät kielitiedostot jne. Skannaus on nopeaa ja tarkkaa. Älä kuitenkaan koskaan käytä puhdistusnäppäintä skannauksen jälkeen! Aja aina löydettyjä tuloksia ja tarkista tai poista haluamasi kohde. Safari-välimuistin tyhjentäminen johtaa tallennettujen kuvien ja muun sisällön menettämiseen. Välimuisti ”Cache” kehitettiin nopeuttamaan Safaria ja lataamaan kuvia uudelleen joka kerta, jos ne ovat jo valmiiksi välimuistissa. Tarkista aina kohteet, jotka haluat säilyttää tai puhdistaa.

Se löytää rikkinäiset linkit ja kaikki käynnistysesineet samoin. Käyttäjä ei löydä helposti linkkiä, mutta CleanMyMac X löytää kaikki. Photo Junk -menetelmä on kuin System Junk ja iTunes Junk. Photo Junk löytää valtavan luettelon kaksoiskappaleista. CleanMyMac X vain seuraa kuvatietoja ja käsittelee sitä kaksoiskappaleina.

SUOJAUS

Tämä osio on uusi CleanMyMac X:ssä ja auttaa pitämään Macissa vailla olevat haittaohjelmat ja muut haavoittuvuudet. Tämä ei korvaa erillistä asennettua Anti-Virus -sovellusta, kuten esimerkiksi Bitdefender ja Sophos. Mutta tässä tapauksessa on hyvä asentaa joku toinen viruksentorjunta. Tämä on vain “One Click” -toiminto, joka ilmoittaa, kun haitallisia tiedostoja löytyy. Silti OmenaBlogi on tyytyväinen CleanMyMac X:n tarjoamaan suojaukseen.

LOPUKSI

CleanMyMac X on hieno päivitys vanhoihin versioihin. Se näyttää hyvältä ja siinä on puhdas käyttöliittymä, joka tekee siitä helppokäyttöisen työkalun. Se vapauttaa muistin suoraan valikon widgetistä ja siinä on paljon hienoja ominaisuuksia.

Oletko koskaan yrittänyt poistaa varmuuskopiotiedostot? CleanMyMac X Roskakoriastianpuhdistaja auttaa! Olen vaikuttunut tästä päivityksestä ja lisättyjä työkaluja ja suorita älykäs skannaus sekä poista roskakorista nopeasti. Se vapauttaa myös kiintolevytilaa ja muistia.

CleanMyMac X: n hinta ei ole sieltä edullisemmasta päästä, koska tarjolla on 1 vuoden liittymiä. Elinikäinen tilaus maksaa 63 €, mutta pitää Mac-tietokoneen puhtaana vuosia. OmenaBlogi antaa täydet 5 tähteä asteikolla 0-5.

CleanMyMac X

27,97€
10

KÄYTTÖLIITTYMÄ

10.0/10

POISTO TYÖKALU

9.9/10

WIDGET-PIKAVALIKKO

10.0/10

PÄIVITTÄJÄ

9.9/10

RAM-MUISTIN VAPAUTTAJA

10.0/10

TIETOSUOJATYÖKALU

9.9/10

Plussat

 • Poisto työkalu
 • Widget-pikavalikko
 • RAM-muistin vapauttaja
 • Tietosuojatyökalu
 • Päivittäjä

Miinukset

 • Elinikäinen lisenssi on kallis

2 kommenttia

 1. Valitettavasti pakko olla täysin erimieltä kanssasi. CleanMyMac ennemmin hidastaa konetta. Se ei poista sovellusten jättämiä tiedostoja, vaan .plist tiedostot jotka ei paljoa tilaa vie. Roskakori tyhjenee automaattisesti muutenkin. Suurimpaan osaan järjestelmätiedostoista laite ei edes pysty koskemaan ja muu onkin siellä sitten syystä. Purgeable data sisältää snapshotteja ja varmuuskopioita, jotka odottavat siirtoa varmuuskopiolevylle jotka ohjelma tuhoaa ja ram muistin vapautus on turhaa sillä sulkematta muistissa olevia ohjelmia niiden käyttämää muistia ei paljoa saa karsittua. Macbook ei tarvitse puhdistajaa, se tekee sen itse. Monessa tapauksessa ohjelma on poistanut tiedostoja joita se ei olisi saanut poistaa tai jopa tuhonnut koko käyttöjärjestelmän. On syy siihe että tätä ohjelmaa ei löydy App Storesta ollenkaan. Sitäpaitsi High Sierrassa ja uudemmissa on jo kyseinen ohjelma ja se löytyy nimellä Tallennustilan Hallinta. Tämä, ja sudo purge ajaa täysin saman asian kuin CleanMyMac lukuunottamatta widgettejä ja hienoa ulkoasua. maksa siitä sitten 63e. (pidä toki levyllä vähintään 30% tilaa suorituskyvyn ylläpitämiseksi)
  Suosittelen lukemaan käyttäjäkommentteja ohjelman tarpeellisuudesta. CleanMyMac on yksi iso haittaohjelma. Verkkoyhteyttä ei ohjelma tarvitse mihinkään ja pääkäyttäjän oikeuksia ei missään nimessä pidä sille antaa. Korkeintaan muutaman gigan putsaamiseen on muitakin keinoja kun tämä ohjelma.

  1. Ai ei löydy App Storesta, kummasti mä katselen tässä App Storessa tätä ohjelmaa juuri.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *