Applen iPhone X:n kotelo ei ehkä sovi iPhone XS:ään

Uusi Applen iPhone XS saattaa näyttää rakenteen osalta samankokoiselta kuin iPhone X-malli, mutta viime aikoina on havaittu että näiden kahden mallien välillä ero on melko suuri.

Macotara huomasi, että iPhone XS:n kamera on 25,50 millimetriä ylhäältä alas kun iPhone X on vain 24,13 millimetriä. Tämä voi tarkoittaa sitä, että iPhone XS-malli on hieman yli 1 millimetriä korkeampi kuin iPhone X:n.

Valokuvista käy ilmi, että iPhone XS:n takakansi näyttää hieman löysältä. Apple on myös lisännyt iPhone XS:n leveyttä alle millimetrin, ja vaikka se ei ole paljon se on tarpeeksi riittävä ettei nykyiset iPhone X:n suojakuoret käy.

Applen julkaistua iPhone XS:n yhtiö on virallisesti lopettanut iPhone X:n tuotannon yhdessä muitten mallien kanssa, kuten iPhone 6 ja iPhone 7-mallit.

Koska iPhone X ei ole enää ostettavissa, Apple on poistanut myös yhteensopivat kotelot, mikä tarkoittaa että Applen verkkokaupasta ei löydy enää yhtään kappaletta suojia. Jälleenmyyjät on tietenkin asia erikseen joiden varastoista saattaa löytyä vielä erilaisia suojakoteloita.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *