Applen AirPower -langaton laturi ei ole vieläkään valmis

Langaton lataus on entistä näkyvämpi ominaisuus Applen uusille laitteille, mutta yhtiön mukaan tämä projekti on ollut paljon haastavampi mitä on odotettu.

Alun perin Applen oli tarkoitus julkaista AirPower iPhone X:n rinnalla, mutta Applen kehitystiimi on joutunut taistelemaan monien teknisten ongelmien kanssa. 

Apple on halunnut, että AirPower-tekniikka on yksi edistyneimmistä langattomista latureista mitä on koskaan valmistettu, joka lataisi kolme eri laitetta samanaikaisesti. Lisäksi AirPower näyttäisi latauslaitteiden akun määrän.

Kuitenkin nämä kaikki omainaisuudet ovat aiheuttaneet monenlaisia haasteita Applelle, jonka vuoksi julkaisu on siirtynyt. Applelta kerrotaan, että AirPower pitäisi tulla myyntiin vielä tänä vuonna.

Applen jokavuotuisessa tapahtumassa ei ollut kuitenkaan mainintaa AirPowerista. Kuten 9to5Mac kertoo viimeisimmässä iOS 12 beta-versiossa on todisteita siitä, että AirPoweria kehitetään edelleen.

Apple itse tarjoaa tietoja aloitusoppaassa miten laite toimii iPhone XS:n kanssa.

“Aseta iPhone AirPower tai Qi-sertifioidulle alustalle. Voit myös käyttää Lightning-liitintä lataamaan iPhonen sekä liittää lisävarusteita “, lukee aloitusoppaassa.

Toistaiseksi ei ole mitään tarkempia yksityiskohtia siitä milloin laite olisi tulossa myyntiin, mutta Apple pitää uuden tapahtuman ensi kuussa, joten tapahtumassa voidaan nähdä jo lopullinen versio AirPowerista. Uusia iPadeja ja Mac-tietokoneita on luvassa lokakuun tapahtumassa.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *