Applen iPhone XS Max on Top 2018 iPhone

Uusi Applen iPhone XS Max, jossa on 6,5 tuumainen OLED-näyttö kuuluu suosituimpiin malleihin, kertoo tunnettu analyytikko Ming-Chi Kuo.

Kuo kertoo, että asiakkaat valitsevat mielummin 256 gigatavuisen mallin vaikka tarjolla olisi 512 gigatavun malli. On kuitenkin mahdollista, että useimmat asiakkaat  pitävät 512 gigatavun mallin olevan liian kallis, kun Yhdysvalloissa se maksaa 1449 dollaria.

Kuon mukaan toinen syy 512 gigatavun iPhone XS Max-mallin ostamiseen saattaa todennäköisesti johtua NAND Flash-sirujen toimituksesta. Lisäksi Samsung on rakentanut sirut iPhone XS:lle ja iPhone XS Max:lle.

iPhone XR

Uusi iPhone XR-malli tulee kahdella eri värillä, kuten kulta ja avaruusharmaa, jotka useimmat asiakkaat valitsevat. Analyytikko Ming-Chi Kuo uskoo, että tämä tulee olemaan eniten myydyin iPhone vuoden 2018-iPhoneista, sillä useat vanhemman iPhonen omistajat päivittäisivät uusimman sukupolven iPhone XR:n ostamiseen.

iPhones XR on saatavilla Yhdysvalloissa hintaan 749 dollaria, mutta siinä ei ole kaksoiskameraa, ei OLED-näyttöä, mutta siitä löytyy Face ID-ominaisuus.

Analyytikko uskoo, että Apple saattaa vielä myydä jopa 80 miljoonaa iPhonea toisella vuosipuoliskolla, erityisesti iPhone XS:n Max ja iPhone XR:n julkistuksen jälkeen.

Apple Watch 4-sarja myy nyt hyvin, ja Kuon mukaan Apple toimittaisi vielä tänä vuonna yhteensä 19,5 miljoonaa kappaletta. Toistaiseksi uusi Apple Watch on ollut yksi parhaista myytävistä tuotteista.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *