Applen iOS 12:ssa ilmenee latausongelmia

Applen uusin iOS 12-käyttöjärjestelmäversiossa on ilmennyt latausongelmia, joka saattaa aiheuttaa satunnaisia ongelmia laitteissa kun ne on kytketty virtalähteeseen tai langattomaan latausalustaan.

Applen virallisella keskustelupalstalla on tällä hetkellä 108 käyttäjää, jotka kommentoivat siitä kuinka Applen uusi iPhone XS- ja iPhone XS Max tai iOS 12-päivityksen myötä lataaminen ei meinaa onnistua. Vika ilmenee, kun Lightning-kaapeli yhdistetään latausporttiin tavallisen latausadapterin avulla tai käyttäen langatonta alustaa.

Käyttäjät jotka liittävät puhelimen lataukseen eivät välttämättä saa latausmerkkiä eikä ääntä, joka tavallisesti kuuluu kun laite kytketään lataukseen. Jotkut käyttäjät ovat onnistuneet saamaan puhelimen lataukseen kun aikaa on mennyt noin 10-15 sekuntia, joka herättää puhelimen, mutta ei välttämättä avaa sitä.

UnboxTheraby testasi studiossa erillaisia iPhone XS-malleja ja havaitsivat, että ongelma voidaan toteuttaa uudestaan. He testasivat yhdeksän erilaista iPhone XS ja iPhone XS Max-mallia, jonka he pystyivät toteamaan saman ongelman useaan kertaan.

Kuitenkin iPhone 7-malli ja ensimmäisen sukupolven 12,9 tuumaisessa iPad Pro-mallissa on ilmennyt samanlaisia ongelmia jokaisessa testissä.

Tämä ongelma voi liittyä USB-rajoitettuun tilaan, jonka Apple on kehittänyt auttamaan suojaamaan laitteita, jotka ovat yrittävät ladata puhelimen tietoja laittomasti.

Belkin on vahvistanut, että heidän valmistamat alkuperäiset PowerHouse ja Valet-latausasemat eivät ole yhteensopivia iPhone XS:n tai iPhone XS Maxin kanssa. Jotkut ovat yrittäneet käyttää kyseisiä Belkinin latauslaitteita, mutta ovat todenneet etteivät ne ole yhteensopivia uusien iPhone XS, iPhone XS Maxin tai iPhone XR:n kanssa, ja syytä ei tiedetä miksi näin.

HUOM! Pahoittelut, mutta tämä artikkeli on jouduttu julkaisemaan uudestaan sivuston mentyä rikki!

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *