Opera paljastaa Opera Touch-selaimen – suunniteltu toimimaan uusissa iPhoneissa

Opera Sofware ilmoitti, että Opera Touch-mobiiliselain kilpailee nyt Applen Safari-selaimen kanssa uusien vuoden 2018 iPhone-malleissa.

Opera Touch on ollut jonkin aikaa jo saatavilla Android-käyttäjille, mutta nyt se saapunut lopulta iOS-käyttäjille, jotka on optimoitu Applen uudelle iPhone-kokoonpanolle, mukaan lukien iPhone XS, iPhone XS Max ja tuleva iPhone XR. Uutta selainta voidaan käyttää jopa yhdellä kädellä, joka auttaa näiden suurien näyttöjen käytössä.

“Olemme suunnitelleet Opera Touch-ohjelmaa uuden iPhone-linjan kauneuden, nopeuden ja helppokäyttöisyyden mukaiseksi ja toivomme, että jopa Apple Genius -ohjelmat laittaa selaimemme telakointiasemaansa. Itse asiassa haastamme tämän” uskollisuuden ” oletusselaimen “, sanoo Opera Touchin Maciej Kocemba, tuotepäällikkö.

Opera Touch on erinomainen selain matkapuhelimille, mutta iOS: n käynnistämisen myötä Opera-ohjelmistosta on tullut entistäkin parempaa uudelle iPhone-kokoonpanolle toteuttamalla kyky heti alkaa etsiä internetistä käynnistettäessä verkkoselainta sekä hallita päätoimintoja yhdellä kädellä.

Opera Touch tarjoaa myös Flow-sovelluksen innovatiivisen ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa linkkejä, muistiinpanoja, kuvia ja videoita ystäviensä kanssa, tukea viimeisimpien työpöydän Opera-selaimen välilehtien käyttämiseen, sopeutumiseen selaamismalleihin ja sisäänrakennettu mainosten salpaaja, jossa on kryptauksen suojaus.

Opera Software toivoo, että iPhone-käyttäjät voivat siirtyä uuteen Opera Touch -selaimeen iOS: lle, jonka he voivat ladata juuri nyt App Storesta. Opera Touch vaatii ainakin iOS 11: n ja se on yhteensopiva kaikkien iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteiden kanssa, jotka tukevat iOS 11 -mobiilioperaattoria tai uudempaa.

Opera Touch – käyttöönotto

Katso kuvia klikkaamalla.

Opera Touch – käytössä

Katso kuvia klikkaamalla, helppoa ja nopeaa selaamista.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.