Ainakaan yhdessä testissä ei iPhone XS pärjää Samsung Galaxy Note 9-mallille

Nyt kun uudet Applen lippulaivan älypuhelimet iPhone XS:n ja iPhone XS Max on julkaistu niin internetistä ja ainakin YouTube-kanavat suorastaan pursuavat erilaisia videoita aina pudotustesteista kestävyystesteihin.

Nämä voivat vaikuttaa usein käyttäjien ostovalintaan, joka on tietysti hyvä asia. Consumer Reports tarjoaa tuloksia iPhone XS ja iPhone XS Maxin suorituskyvystä. Toisin sanoen, Applen uudet älypuhelimet ovat melko vaikuttavia, mutta se ei kerro kaikkea puhelimesta, ei ainakaan kaikilla osa-alueilla.

Ensinäkin Consumer Raports kertoo, että molemmissa laitteissa on huomattava akun päivitys verrattuna iPhone X:ään ja Applen mukaan näissä on 30 minuutin parannus.

“Testissämme iPhone XS kesti 24,5 tuntia ja iPhone XS Max teki sen 26 tunniksi. Tämä on iso askel iPhonen 19:n tunnin suorituskyvyn ansiosta ja tuo uudet iPhonet ylös tänä vuonna tämän vuoden maratonia käyttäviin Samsung-puhelimiin luokituksissamme “, toteaa tutkimus. Samsungin Galaxy Note 9 kesti 29 tuntia per varaus CR:n testeissä aiemmin tänä vuonna.

Kun verrataan Samsungin puhelimiin niin Applen iPhonet ovat jäljessä maksiminopeuden saavuttamiseksi. Applen iPhone XS:n pakkauksessa tuleva 5W-sovitin lataa 0-100 prosenttiin vähintään 195 minuutissa, kun taas iPhone XS Max latautuu täyteen 210 minuutissa. Samsungin Galaxy Note 9 latautuu jopa 105 minuutissa.

Entäs puhelimen kestävyys. Lasin valmistuksessa iPhone XS ja iPhone XS Max näyttävät olevan aika herkkiä, vaikka Apple on väittänyt että on tehnyt parannuksia, mutta Consumer Raport kertoo, että molemmat puhelimet vaurioituvat 50 pudotuksen jälkeen. Kun taas Samsungin Galaxy Note 9 kesti 100 pudotusta ja toimi vaurioiden jälkeenkin virheettömästi.

Tämä tarkoittaa sitä, että Samsung Galaxy Note 9 on edelleen paras puhelin, jonka rahalla voi ostaa, ainakin Consumer Raportsin mukaan. CR antaa 83 pistettä, kun taas Applen iPhone XS ja iPhone XS Max saavat 82 pistettä.

 

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.