Apple poisti vähin äänin 3,5mm sovittimen iPhone 7- ja iPhone 8-mallien pakkauksesta

Apple poisti kaikessa hiljaisuudessa kuulokeliittännän muutama vuosi sitten, kun iPhone 7-malli julkaistiin. Nyt yritys on tehnyt päätöksen poistaa myös vanhempien mallien pakkauksesta 3,5 millimetrin sovittimen.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos ostat uuden iPhonen mallista riippumatta, 3,5mm sovitin ei enää sisälly pakkaukseen, joten se täytyy ostaa erikseen Applen verkkokaupasta hintaan 10 euroa.

Apple iPhone XS ja iPhone XS Max ovat ensimmäisiä malleja, joiden pakkauksessa ei ole enää 3,5mm sovitinta.

Näin kertoo Reddit-palvelun käyttäjä aeppacher, joka työskentelee Verizonin palveluksessa.

Asiakas osti iPhone 8-mallin. Kerroin heille, että he saisivat sovittimen ja he olivat yllättyneitä näkemästään, että sovin puuttuu pakkauksesta. Oletin, että tämä on pakkausvirhe, koska uusi iPhone XS:n sekä iPhone XS Maxin mukana ei tule sovitinta, näin lukee alkuperäisessä ohjekirjassa.

Tarkistin pakkaksen, ja nyt sovitinta ei enää edes mainita. Näyttää siltä, että jos ostat iPhone 8 tai iPhone 8 Plussan, 3,5mm sovitinta ei tule pakkauksen mukana.

Kuitenkin jotkut käyttäjistä ovat äskettäin ostaneet iPhonen ovat kertoneet, että sovitin puuttuu kokonaan. Toiset taas väittävät, että sovitin on edelleen pakkauksessa, joka voi olla mahdollista. Apple myy vanhempia varastoja joissa sovitin voi olla mahdollisesti mukana, mutta muutos näkyy vasta uusimmissa  pakkauksissa.

Uudet iPhone pakkauksen mukana tulee edelleen Lightning-kaapelilla oleva kuulokeliitäntä sovitin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.