Arvostelussa Armor-X MX IP68 vedenkestävä suojakotelo iPhone X:lle

OmenaBlogin arvostelussa tällä kertaa Armor-X MX vedenkestävä suojakotelo iPhone X-mallille. 

Pakkauksen sisältö.

Jos sinun on kiinnitettävä iPhone vaikka pyörään, vyöhön tai käsivarteen, Armor X:n mukana tulee kiinnitettävä X-Mount-sovitin, joka on rakennettu kiinteäksi suojan takaosaan. X-Mount-sovitin toimii kätevästi pidikkeenä, joka voidaan kiinnittää muihin X-kiinnikkeisiin.

Armor X-suojatut laitteet voidaan vuorotellen asentaa myös moottoripyöriin moottorikelkkoihin ja vaikka purjeveneeseen. Armor X:n ja X-Mount-kiinnikkeiden avulla saadaan maissa sekä veden alla toimiva laite. 

Kysymys kuuluukin, että estääkö suoja langattoman latauksen, ei estä. Armor X suojakuori on kaiken lisäksi suunniteltu kestämään vettä, lunta, likaa ja pudotuksia. Suojakuori on IP68-luokiteltu ja se kestää veteen 2 metriin asti upotettuna 30 minuuttia. Armor X:ään ei tarvita erillistä näytönsuojaa, koska se on jo valmiina. Yksinkertaisesti suojakoteloa kuvastaa ”Slide, Lock & Go!” X-Mount-järjestelmä. 

Armor-X:n takaosassa näkyy kiinteänä kiinnike johon saa kätevästi laitettua muita X-kiinnikkeitä.

Äänen säätönupikka on kuvioitu ns. X:llä.

Armor-X:n suojaus suojaa iPhonen kokonaan, mukaan lukien takakameran.

Armor-X suojaa lisäksi latausportin.

Armor-X:ssä äänen säätönupikka on kuvioitu ns. X:llä, joka hyvin kuvastaa suojakotelon merkkiä. Äänen säätönupikkaa kierretään vastapäivään jolloin saadaan iPhonen äänet mykistettyä ja vastaavasti myötäpäivään äänet saadaan takaisin päälle.

Suuret kiitokset Digishop.fi ja Macpiste.fi

 

69,90€
10

VEDENPITÄVÄ

10.0/10

SUOJAUS

9.9/10

KOTELO

10.0/10

MUOTOILU

9.9/10

LISÄTARVIKKEET

10.0/10

Plussat

 • Vedenpitävä kotelo IP68-luokituksella
 • Suojaa päivittäisiä pudotuksia ja iskuja vastaan
 • Täydellinen kotelo iPhone X: lle,
 • Vedenpitävä muotoilu suojaa laitettasi jopa 2 metrin asti
 • Mukana kätevä X-mount-sovitin
 • Käytettävät painikkeet, portit ja tärkeät toiminnot iPhonestasi
 • Muotoiltu muotoilu - pitää iPhone X:n ohut ja kevyt

Miinukset

 • Hinta
 • iPhonen koko hieman kasvaa

1 kommentti

 1. Ostin pari vuotta sitten Armor-X suojakotelon iPhone 6S Plussalle. Hyvä kotelo ja helppo kiinnittää. Ainoa, että parin käyttökerran jälkeen ajoin fillarilla pieneen monttuun ja kuoren taakse liimattu kiinnike päätti irrota. Puhelin lenteli pitkin pyörätietä. Ei onneksi hajonnut. Käytin samaa kiinnikettä moottoripyörässä päivää aiemmin. Onneksi ei sattunut silloin irtoamaan 😄
  Kaavin vanhat liimat kiinnikkeestä irti ja koitin liimata erilaisilla liimoilla paloja takaisin toisiinsa. Ilmeisesti muovi on jonkinlaista PVC-yhdistettä eikä mikään koittamistani liimoista tarttunut.
  70€ universaalista kiinnikkeestä ja suojasta puhelimelle on mielestäni varsin siedettävä hinta. Kiinnike ja kuori saisivat kuitenkin olla yhdessä muotissa valettu samaan kappaleeseen. Silloin kiinnitys voisi olla luotettava. Nykyisellään en laittaisi tonni puhelinta kyseiseen kuoreen.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.