Raportti: Applen uudet iPad Pro-mallit – kuulokeliitäntä on pienempi

Vain muutama päivä sitten raporteissa kerrottiin, että Applen tulevat iPad Pro-mallit saavat merkittäviä päivityksiä, kuten USB Type C-liitäntä sekä minimaalisella kehyksen näytöllä. Vain kolme päivää myöhemmin AppSeen yhtiö tarjoaa uusia tietoja tulevista iPad Pro-malleista.

Alustavien tietojen mukaan AppSeen kertoi, että tulossa olisi 10,5 tuumainen iPad Pro-malli, mutta ne tulevatkin 10,5 tuumaisen sijaan 11-tuumaisella näytöllä, kun taas suurempi malli tulee olemaan 12,9 tuumainen. Molemmissa laitteissa on samat resoluutiot 2,224 x 1,668 ja 2,732 x 2,048 megapixeliä. Lisäksi molemmilla on myös 4:3 kuvasuhde.

AppSee on pannut merkille, että Apple on todennäköisesti käynnistänyt näiden laitteiden sisäisen testauksen yhdestä tärkeästä syystä: tulevien laitteiden, kuten iPad8,1:n, iPad8,2:n, iPad8,5:n ja niihin kuuluvien laitteiden odotettavissa olevat koodinimitykset – iPad8,3, iPad8,4 ja iPad8,8 – ovat ilmestyneet niiden mittakaavassa. 

Kaksi muuta aikaisemmin vuotaa mallia, iPad8,6 ja iPad8,7, eivät ole näkyneet AppSeen tiedossa, mutta se ei tarkoita, että näiden laitteiden olemassaolo olisi jätettävä huomiotta. AppSee havaittiin luotettavana tietolähteenä. Elokuussa 2015 yritys ennusti tarkasti ennestään julkaisemattoman 12,9-tuuman iPad Pro -mallin.

 • iPad8,1 iPad Pro 11 “, Wi-Fi, perustallenustila
 • iPad8,2 iPad Pro 11 “, Wi-Fi, Max-tallennustila
 • iPad8,5 iPad Pro 12,9 “, Wi-Fi, perustallennustila
 • iPad8,6 iPad Pro 12,9 “, Wi-Fi, maksimi tallennustila
 • iPad8,3 iPad Pro 11 “, Cellular, perustallennustila
 • iPad8,4 iPad Pro 11 “, Cellular, Max-tallennustila
 • iPad8,7 iPad Pro 12,9 “, Cellular, perusvarasto
 • iPad8,8 iPad Pro 12,9 “, Cellular, Max tallennustila

Slashleaksin CAD-vuodot sekä Mac Otakara blogin -raportti tukevat joitakin näistä tiedoista yksityiskohtaisemmin; 11 tuuman iPad Pro -tuotteet tulevat 247,5 x 178,7 x 6mm, 12,9 tuuman iPad Pro -laitteet tulevat 280 x 215 x 6,4 mm

Twitter käyttäjä CoinCoin vahvistaa, että pienempi laite on noin 5,9 millimetrin paksuinen.

CoinCoin vahvistaa myös aikaisemmat raportit, jotka viittaavat siihen, että laitteet voivat tukea kuulokeliitännän vain USB Type-C -liitännän hyväksi. Slashleaks-tiedostot myös vahvistavat uuden älykortin läsnäolon laitteiden takaosassa, jotta ne voidaan helposti yhdistää erilaisten lisävarusteiden, kuten näppäimistöjen kanssa.

Tulevat iPad-päivitykset ovat luonteeltaan samanlaisia ​​kuin mitä Apple teki viime vuoden iPhonessa; päästä eroon Koti -painikkeesta ja isosta kehyksestä. Todennäköisesti näemme vasta kuukauden päästä mitä Applella on tarjottavana.

3 kommenttia

   1. Ehkä ongelma oli siinä että tulevissa tableteissa ei ole kuulokeliitäntää, ei edes pienempää sellaista. USB-C -liittimeen saanee tietysti adapterin, mutta kyseistä liitintä itsessään siinä ei ole näiden tietojen varjolla.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.