Applen uusi iPhone XR-malli tulee todennäköisesti olemaan hittituote

Apple on aloittanut ottamaan tilauksia vastaan tulevasta iPhone XR-mallista, joka on tämän vuoden edullisin Applen iPhone-malli. Kuitenkin yhtiöllä on suuret odotukset tästä mallista.

Apple odottaa, että iPhone-käyttäjät voisivat vihdoinkin lopultakin päivittää oman iPhonen uuden sukupolven iPhoneen. Applen iPhone XR on saatavilla Yhdysvalloissa hintaan 749 dollaria.

Tämä voi olla erittäin hyvä asia Applelle. Tunnettu analyytikko Ming-Chi Kuo kertoo, että tämän vuoden ja edullisin iPhone XR myy odotettua paremmin kuin viime vuonna julkaistu iPhone 8-malli.

Kuo on ennustanut, että iPhonen 35 miljoonasta myydystä laitteesta saattaa nousta jopa 38 miljoonaan, varsinkin kun useammat asiakkaat saattavat olla kiinnostuneita tupla-SIM-tuesta ja reunasta reunaan näytöstä.

Applen iPhone XS ja iPhone XS Max ovat sen verran kalliita, että asiakkaat saattavat todennäköisesti ostaa mielummin edullisemman mallin. Hinta ja mainitut ominaisuudet voivat nostaa iPhone XR:n myydyimmäksi iPhoneksi, ja näin ollen auttaa Applea heti lomakauden jälkeen laskemaan vain 25-30 prosenttia. Muut valmistajat laskevat jopa 40 prosenttia, kertoo Kuo.

Jos Kuon ennuste on tarkka, Apple pystyy myymään jopa 83 miljoonaa iPhonea vuoden viimeisellä neljänneksellä, ja iPhone XR:llä on jälleen ratkaiseva rooli tässä saavutuksessa. iPhonen myynti kasvaa 10 prosenttia edellisvuodesta, kiitos enimmäkseen iPhonen XR:stä, kertoo Kuo.

iPhone XR nousee esille perjantaina, kun taas toimitukset alkavat 26. lokakuuta. Laitteessa on 6,1 tuuman LCD-näyttö, yhden objektiivin kamera, ja kasvojentunnistukseen Face ID, mutta ei 3D Touch -ominaisuutta.

Tilaa OmenaBlogin uutiskirje
Tilaa

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.