Applen tapahtuma 30.10.2018 – tiedossa uusia Mac-tietokoneita ja iPad Pro-mallit

Apple on vahvistanut verkkosivuillaan, että lokakuun 30. päivän tapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti New Yorkissa, Brooklynissä, musiikkiakatemiassa. Tilaisuus alkaa kello 10 paikallista aikaa ja Suomessa vastaavasti kello 16.00.

Tapahtumassa on paljon yhteläisyyksiä, kuten maaliskuun tapahtumassa, jossa keskityttiin selvästi luovuuteen. Tilaisuudessa Applen odotetaan julkaisevan uusia iPad Pro-malleja sekä päivityt Mac-tietokoneet. Kuten, uusi 11 tuumainen ja 12,9 tuumainen iPad Pro-versiot, jotka ovat rakenteeltaan paljon ohuempia sekä odotettu Face ID-ominaisuus. 

Lisäksi MacBook Airin on päivittymässä Retina-näyttöön ja Mac mini, joka sisältää uutta tekniikkaa. Analyytikko Ming-Chi Kuo puhui aiemmin iMacista, jossa näytön suorituskykyä olisi paranneltu.

On tietenkin mahdollista, että saamme vihdoinkin kuulla ja nähdä kauan odotusta Applen AirPower-latausalustasta, jonka Apple ilmoitti jo viime vuonna. Lisäksi myös langattomat AirPodit ovat uudistumassa?

Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.