Virheitä ilmaantuu iOS 12:ssa asennetuissa laitteissa – ei anna käyttää iPhonea edes puhelimena

Applen äskettäin julkaistu iOS 12 näyttää olevan paljon pehmeämpi päivitys kuin iOS 11, mutta kuten käy ilmi, että käyttökokemukset paljastavat päivityksen virheet.

Viimeaikaisten kokemukset osoittavat, että yhä useimmat iPhone-käyttäjät kokevat ongelmia sovellusten kanssa, sovellukset saattavat joko jumittua tai kaatuvat yhtäkkiä.

Tämä ongelma tekee teknisesti iPhonesta lähes käyttämättömän laitteen vaikka asennus tehtäisiin uudelleen tai se palautettaisiin tehdasasetuksiin, joten laitteet toimii yhtähyvin vaikka mitä tehtäisiin.

Verkossa, kuten Applen foorumilla kerrotaan, ettei tämä kohdistu vain tiettyihin laitteisiin vaan useampiin iPhone-malleihin, kuten iPhone X, iPhone 8 ja iPhone 7. Myös vanhemmat iPhonet, kuten iPhone 6-mallissa kerrotaan olevan samoja ongelmia.

Jotkut käyttäjät väittävät saavuttaneensa täydellisen nollauksen, mutta kuten sanottu, tämä ei aina korjaa ongelmia kaikista laitteista.

“Lähdin ulos Applelta, ja he sanovat, että he ovat saaneet lisäraportteja tästä ongelmasta, mutta nykyisellä palauta- tai nollaa asetuksilla ei ole merkitystä edes uudelleenkäynnistyksessä. Applelta ehdotettiin kaikkien asetusten nollaamista, mutta tämä näyttää olevan enemmän “stab in the dark” vianmääritysmenetelmän sijaan kuin todellinen ratkaisu, “yksi käyttäjistä kertoo.

Päivitys iOS 12.0.1: ssa ei myöskään korjaa ongelmaa, ja jotkut käyttäjät ehdottavat, että verkkoasetusten palauttaminen saattaa tehdä tempun, vaikka tämä näyttää olevan enemmän tuuria kuin oikea laiteohjelmiston korjaus.

Toistaiseksi ei ole mitään ratkaisua, ja Apple-tukipalvelujen tavoittaminen näyttää olevan ainoa tapa edetä. Apple ei ole julkisesti tunnustanut ongelman vakavuutta, ja se on edelleen nähtävissä jos korjauspäivitystä ei ole pian tulossa.

Kerro meille alla olevaan kommentteihin, onko sinun iPhonessa ollut vastaavia ongelmia?

4 kommenttia

  1. Omassa Iphone se:ssä sekä 6:ssa jäävät verkonjako nalkkiin uuden päivityksen myötä. Ainut keino millä saa jaon pois päältä, on puhelimen sammuttaminen. Applella ei kuulemma ole tietoa tällaisesta viasta…

    1. Sama täällä. iPhone X:ssä alkanut ilmaantua ongelmia heti iOS 12.1. päivityksen jälkeen. Sovellukset takkuaa, voi sanoa että aika moni sovellus joko lakkaa toimimasta tai jämähtää.

      1. 6S kanssa ei voi vastata saapuviin puheluihin, koska luuri jäätyy. Vain uudelleen käynnistäminen auttaa saamaan puhelimen taas “käyttöön”.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *