Vahingoittuneen iPhone XR:n näytön vaihtaminen on edullista

Applen uusi iPhone XR:n näytön vaihto on edullista vaihtaa, vaikka  AppleCare+ -palveluja ei olisi ostettu. Näytön vaihto maksaa nimittäin vain 199 dollaria, joka on hinnoiteltu Applen määräysten mukaan. Vaikka iPhone XR ei yllä samalle tasolle kuin OLED-näyttöiset puhelimet, silti LCD-näytöllä olevilla iPhoneilla on useita etuja.

Uuden iPhone XR:n näytön vaihtaminen on hieman kalliimpi kuin iPhone 8 Plussan, jossa on myös LCD-näyttö, näytön vaihtaminen maksaa 169 dollaria.

Jos puhelin kärsii muista vahingoista, korjaukset ovat tällöin kalliimpia. Applelta kerrotaan, että muiden ongelmien korjaaminen maksaisi jo 399 dollaria.

Tämä johtuu siitä, että iPhone XR: n rakenne on paljon monimutkaisempi. Niinpä kokonaisuudessaan huollon kustannukset nousevat merkittävästi, joka tarkoittaa että asiakas joutuu pulittamaan isojakin summia puhelimen korjauksesta. 

Esimerkiksi iPhone XS:n näytön vaihtaminen maksaa 279 dollaria, kun taas iPhone XS Maxin hinta nousee 329 dollariin. Jos iPhone XS Maxia tarvitsee korjata muilta osin, niin tästä on jo maksettava vähintään 599 dollaria.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.