Älypuhelimet tarvitsevat jonkinlaisen suojakotelon

Me ihmiset, me rakastamme älypuhelimia, mutta me pudotamme tai ne vahingoittuvat käsissämme. Tutkimuksien mukaan lähes puolet kaikista älypuhelinten omistajista on hävittänyt tai ne on varastettu.

Älypuhelimen suojaaminen kotelolla on monien älypuhelimien omistajien ehdoton hankinta. Kuitenkin monet omistajat eivät usko, että älypuhelimen kotelon suojaus auttaa aina.

Älypuhelimen suojaaminen voi olla moneltakin kantilta hyvä asia ja ensimmäiseksi tulee mieleen, että suojan suojeltava puhelinta kolhuilta ja pudotuksilta. Lisäksi suojakotelo voi näyttää hyvältä suojaamisen lisäksi. 

Nykyään verkosta löytyy monia suojakotelon toimittajia sekä valmistajia. TTKauppa on näistä yksi, joka tarjoaa monenlaista suojaa erilaisille älypuhelimille ja tabletille. Lisäksi puhelimen valmistajan mukaan löytyy erilaisia malleja, kuten Applen, HTC:n, LG:n, Alcatelin, Microsoftin, Motorolan, Samsungin ja Oneplussan puhelimiin. TTKauppa tarjoaa lisäksi suojat monessa eri väreissä, malleissa ja materiaalissa. Sekä hauskoja, että ns.blingbling-kuorista aina lomakkomalleihin.

Haluatko säästää suojakuoren hankinnassa? TTKaupasta saa hankittua suojia edullisesti, suojia saa tosiaan ihan muutamalla eurolla. Eikä siinä kaikki, samalla kertaa saa ostettua myös vaikka näytönsuojan. Suosittelemme hankkimaan jonkun panssarilasin, joka antaa älypuhelimille tarvittavan suojan. Valikoima on suuri, joten jokaiselle löytyy joku mieluinen. 

Loppuuko älypuhelimestasi virta vai tarvitsetko uuden akun?

Suojan lisäksi TTKaupasta löydät puhelimelle lisävarusteen, kuten akut, adapterit, autolaturit, handsfree-laitteet, erilaiset kaapelit, muistit, varavirtalähteet ja stylus-kynät. TTKaupan valikoimasta löydät Belkinin varavirtalähteitä.

TTKaupasta löytyy myös erilaisia laukkuja mobiililaitteille ja tableteille, jotka sopivat esimerkiksi Applen, Huawein, Lenovon, Sonyn, Nokian ja Samsungin malleihin.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.