HyperDrive esittelee ensimmäisen iPad Pro USB-C -liitännän

 

Yksi USB-tyypin C-portin suurimmista eduista uudessa iPad Prossa on se, että se avaa tabletin käytettävyyden olemassa olevien kannettavien USB-C-keskittimien kanssa. HyperDrive on paljastanut ensimmäisen iPad Pro USB-C -liitännän.

Uusi iPad Pro USB-C -liitin toimii sekä uudella 11-, että 12,9 tuuman iPad Pro -mallissa ja tarjoaa vankan I/O-sarjan, mukaan lukien HDMI, 3,5 millimetrin kuulokeliitännän, SD / microSD-korttipaikan, USB-A:n, ja USB-C:n PD. Porttien valikoimasta huolimatta on jotain ominaisuuksia, joita voidaan käyttää liitettyjen laitteiden kanssa, nämä voivat kuitenkin olla rajoitettuja.

Yläpuolella olevassa kuvassa on USB-asema, se ei näy ulkoisena tallennuksena iOS:n sisällä. Hyper väittää, että voit tuoda valokuvia ja videoita, mutta se vaatii kolmannen osapuolen sovelluksen, eikä se ole plug-and-play niin kuin esimerkiksi MacBookeissa. HyperDrive for iPad Pro on saatavilla joulukuussa 99,99 dollarin hintaan.

iPad Pro USB-C:n tärkeimmät ominaisuudet

  • Maailman ensimmäinen omistettu USB-C-keskitin, joka on suunniteltu erityisesti uudelle 2018 iPad Pro:lle
  • Yhdistää suoraan iPad Pro: n USB-C-porttiin 6 uutta porttia (4 kt HDMI, 3,5 mm: n ääniliitäntä, SD, mikro SD, USB-A 3.0 ja USB-C Power Delivery)
  • iPad Pro sopiva väri, harmaa ja hopea väri alumiinikotelossa
  • Irrotettava ja vaihdettava läpikuultava C-muotoinen pehmeä polykarbonaatti ja ABS-materiaali pitävät USB-C-keskittimen paikallaan ilman, että ne vaurioittavat iPad Pro -pintaa
  • Toimii sekä 11- että 12,9-tuuman iPad Pro -laitteella tai ilman Applen Smart-näppäimistöä

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.