Apple julkaisi päivitetyn magneettisen lataustelakan Apple Watchille

Tietokonejätti Apple julkaisi päivitetyn version magneettisesta lataustelakasta Apple Watchille, jonka mallinumero on MU9F2AM/A. Lataustelakan on ostettavissa Applen verkkokaupasta hintaan 79 euroa. Aikasempi lataustelakasta, jonka mallinumero oli MLDW2AM/A on poistettu Applen verkkokaupasta.

Päivitetty lataustelakan rakenne pysyy samana, mutta teknisissä tiedoissa ei ilmene minkälaisia päivityksiä lataustelakka sai. Ei ole myöskään tiedossa miksi Apple päivitti kyseisen lataustelakan, mutta todennäköisesti muutokset ovat olleet erittäin vähäisiä.

Uusi magneettinen lataustelakka on saanut myös FCC:n hyväksynnän päivityksen yhteydessä. FCC:n arkistointi ei anna mitään lisätietoa lataustelakasta, että mitä kaikkea on päivitetty.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *