Google Chromecast voi saada kilpailijan – Applelta tulossa ehkä edullisempi Chromecast-tyyppinen laite

Applen tuleva TV-show-palvelu odotetaan tulevan vuonna 2019. Applen uskotaan kehittelevän jotain Chromecast-tyyppistä laitetta, joka olisi edullisempi sekä tarjoaisi asiakkailleen pääsyn streaming-palveluihin.

Raportissa The Information kertoo, että vaikka lopullista päätöstä ei ole vielä tehty, Apple haluaa ilmeisesti rakentaa halvemman palvelun, sillä Apple TV:n hinta voi olla takaisku, kun otetaan huomioon yhtiön uuden palvelun tavoitteet.

Apple myy tällä hetkellä neljännen sukupolven Apple TV:tä 159 eurolla, kun taas 4K versio on saatavilla 199 eurosta ylöspäin. Yhtiö ei ole koskaan alentanut Apple TV:tä edellisvuoden 4K:n päivityksen saapumisesta huolimatta.

Apple ei kuitenkaan halua tehdä Apple TV:stä kohtuuhintaisempia, mutta haluaa käynnistää samankaltaisen Chromecasti-tyyppisen, joka olisi vähemmän kuin tietoväline kuin TV-kotelossa ja todennäköisesti rajoitetuilla ominaisuuksilla. Siitä huolimatta se tarjoaa pääsyn uuteen 2019 tuleviin palveluihin.

On mahdollista, että laite hinnoitellaan 99 dollariin tai jopa halvemmalla. Mainittu lähde ilmoittaa, että jotain sisältöä tarjotaan ilmaiseksi streaming-palvelussa, ja ensimmäiset ostajat voivat myös hyötyä erikoistarjouksista.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *