Apple jatkaa iPhone X:n tuotantoa – iPhone XS -mallit eivät tuota tulosta

Vuoden 2018 iPhone kokoonpano odotettua alhaisemman kysynnän vuoksi Apple on huhujen mukaan alkanut tuottaa niin sanotusti alkuperäistä, eli vuoden 2017 julkaistu iPhone X-mallia, uutisoi Wall Street Journal.

WSJ:n lähteiden mukaan Applen iPhone X:n tuotanto johtuu osittain Samsungin ja Applen sopimuksesta ja Samsung on yksi OLED-näyttöjen toimittajista.

Lisäksi iPhone X -tuotannon uudelleenkäynnistyksen on tarkoitus antaa Applelle mahdollisuus täyttää OLED-näytön kiintiö, jonka se on velvollinen ostamaan Samsungilta.

WSJ raportoi myös kaksi päivää sitten, että Apple rikkoi Foxconnilta tilattujen iPhonien määrää sen jälkeen, kun iPhone-mallien 2018 kysyntä oli alhainen.

Lisäksi nämä kaksi raporttia seurasivat edellistä leikkausta kolmasosasta suunnitellusta iPhone XR -yksiköiden kokonaismäärästä, 100 miljoonasta noin 70 miljoonaan, kuten Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo kertoo.

Lisäksi Apple päätti marraskuun alussa, että viimeisen vuosineljänneksen aikana myydyt iPhonen myyntiluvut eivät enää sisälly mihinkään tuleviin tulosraportteihin. 

Apple tarjoaa nyt vain laadullisia lausuntoja iPhone-linjan neljännesvuosittaisesta myynnistä. Tarkemmin sanottuna yhtiö tarjoaa laadullisen lausunnon iPhone-mallien myynnistä osoituksena iPhonen tuotteiden yleisestä suorituskyvystä koko edellisellä neljänneksellä.

Vaikka osa tuotantolinjojen hidastumisesta ja iPhone-tilausten leikkauksista on osoittautunut luotettavaksi aikaisemmin. Ming-Chi Kuo on kuitenkin huomannut, että jotkut käyttävät järjestelyjä hyväkseen.

Tällaisten laittomien järjestelyjen vuoksi mukana olevat henkilöt saavat yleensä riittävästi vaikutusvaltaa työn arvoa alentamalla, jolloin he voivat ostaa alhaisia ​​ja myydä korkeita ja saada nopeasti voittoa.

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinavalvojien komitea (SEC) seuraa tiukasti tällaisia ​​järjestelmiä, jotka syyskuussa 2018 veloittivat “hedge-rahaston neuvonantajaa ja sijoitusneuvonantajaansa, joka laittomasti hyötyi järjestelmästä, joka alentaa San Diegon Ligand Pharmaceuticals Inc yritystä “

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.